• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ekime kadar En az 5 kilo vermeliyim

maviss32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
504
316
133
42
5 ay önce doğum yaptım ve şu an 86 kiloyum. Bugün 1 Ekimde kuzenimin kına gecesinde ne giyebilirim diye bakmak istedim lcw mağazasında. 44 beden elbiseleri daracık,zar zor girdim. Yağlar özellikle göbek tam bir felaket. 9 yıllık evliyim. Eşim ilk defa kilo vermelisin dedi yaaaaaa.Moralim çok bozuk.

Arkadaşlar çok yiyorum ben, kendimi tanıyamıyorum.akşam abur cubur, gündüz ekmeği abartıyorum.Amaaaaaa artık gerçekten yeter.

27 ağustos benim tarihim olacak. Hergün yediklerimi yazacağım buraya ve kilomuda. Sizler de bana destek olursanız çok mutlu olurum. 1 Ekimde 82 olsam razıyım. ASIL HEDEF 65. Haydi bismillah
Edit: kına gecesi mükemmel oldu. 1 Ekimde geçti ve ben hala 86 kiloyum. Kilo vermeye başladığım an yazacağım buraya

Son düzenleme:
Günaydın :)
Bugün ilk günüm. Tartıldım veeeee 87.2 :(
Şu anda saat 7. Kahvaltı hazır
1 domates
Yumurta
4 Zeytin
Peynir
Maydanoz
2 dilim ekmek

Az önce yarın mekik çektim. Spor işi beni zorlayacak gibi. Bu arada 1 ekime kadar tartıya çıkmayacağım.

Günaydın :)
Bugün ilk günüm. Tartıldım veeeee 87.2 :KK43:
Şu anda saat 7. Kahvaltı hazır
1 domates
Yumurta
4 Zeytin
Peynir
Maydanoz
2 dilim ekmek

Az önce yarın mekik çektim. Spor işi beni zorlayacak gibi. Bu arada 1 ekime kadar tartıya çıkmayacağım.
Tartiya cikmazsan yaptıklarını degerlendiremezsin. Belki diyet yaptim sanicaksin ama hic vermiyeceksin. Bence tartil hic degilse haftada bir
Şahsen ben 36 befen bile olsam 1 ekime kadar tartilmadan duramam bende günlük açtım buraya . Inşallah hedeflerimize ulaşıriz iştahlar fena.

Tartiya cikmazsan yaptıklarını degerlendiremezsin. Belki diyet yaptim sanicaksin ama hic vermiyeceksin. Bence tartil hic degilse haftada bir
Şahsen ben 36 befen bile olsam 1 ekime kadar tartilmadan duramam bende günlük açtım buraya . Inşallah hedeflerimize ulaşıriz iştahlar fena.

Inşallah ulaşırız Arkadaşım

Tartıya hafiflediğimi hissetmeden çıkmak isemiyorum. 80 li rakamlar çok kötü hissettiriyor. Belki 1 ekime kadar dayanamam ama durabildiğim kadar erteleyeceğim tartılmayı

Eveeeeeeet. Yeme içme işlemi sonra erdiğine göre sıra yediklerime geldi.
Saat 10 da bir armut

Öğle
Nohut yemeği ve yoğurt

Ara
Bir avuç fındık

Akşam
Mercimek çorba
Bulgur pilavı 4 kaşık
Cacık
Salata

Ara 20.00
Süt
İncir

Yarın piknik var ve yemek saatlerim değişecek mecburen. Ekmek ve abur cubur yemediğim zaman tamamdır

1 ekime yaklaşık 1 ay 5 gün var
5 kiloyu rahatlıkla verirsin bana kalırsa
bol spor ve düzenli beslenerek neden olmasın ki? dimi Miyav_su Miyav_su ;)

Ayyy bende 1 ekime kadar ne kadar olursa vermek istiyorum tatile gidecegim ama araya bayran girecek o sikinti iste

En büyük sorunum spor. Tembel ya da üşengeç değilim ama 3 çocuk ile zaman bulamıyorum. Eskiden işe yürüyerek giderdim şimdi zamanda yarışıyorum adeta. Araba kolay geliyor. Yürürken kiloluda olsam ki 73 kiloydum, sıkı bir vücudum vardı. O zamanları 65 olsam derken şimdi o hallerimi arar oldum yaaaaa. Ağlamak istiyorum

5 ay önce doğum olduysa ,bebek emziriyorsunuz.rezene anason çayı hem süt yapar hemde sizi zayıflatır.günde 1 kupa .bir de yürüyüş bebekle öneririm.önümüz kış eve kapanmadan hava alın .başarılar.

5 ay önce doğum olduysa ,bebek emziriyorsunuz.rezene anason çayı hem süt yapar hemde sizi zayıflatır.günde 1 kupa .bir de yürüyüş bebekle öneririm.önümüz kış eve kapanmadan hava alın .başarılar.
Bebekle yürüyüş yapamamamın sebebi iki bebeğim olması :) bir de kızım var (Allahım onları bana bağışlasın) yani dışarıya 3 çocukla çıkmalısınız göre anlamıyor. Haftasonu eşim olduğunda çıkabiliyorum

Bugün iptal. Piknik sebebi ile yarın yeniden saatli ve az yemeye başlıyorum. Bugün abimle Aynı kilo olduğumuzu öğrendim. Kendisi 1.83 cm. Benim aciliyetim yok ama 30 kilo verebilir miyim ben. Bana yardım edin ne olur çok üzülüyorum bu halime yaaa

5 ay önce doğum yaptım ve şu an 86 kiloyum. Bugün 1 Ekimde kuzenimin kına gecesinde ne giyebilirim diye bakmak istedim lcw mağazasında. 44 beden elbiseleri daracık,zar zor girdim. Yağlar özellikle göbek tam bir felaket. 9 yıllık evliyim. Eşim ilk defa kilo vermelisin dedi yaaaaaa.Moralim çok bozuk.

Arkadaşlar çok yiyorum ben, kendimi tanıyamıyorum.akşam abur cubur, gündüz ekmeği abartıyorum.Amaaaaaa artık gerçekten yeter.

27 ağustos benim tarihim olacak. Hergün yediklerimi yazacağım buraya ve kilomuda. Sizler de bana destek olursanız çok mutlu olurum. 1 Ekimde 82 olsam razıyım. ASIL HEDEF 65. Haydi bismillah
Canim bebeğiniemziriyorsundur vitamin kaybetmemen lazım

Canim bebeğiniemziriyorsundur vitamin kaybetmemen lazım
sütüm azalırsa bırakırım zaten. Onlar herşeye değer, gerekirse onlar için bir iki yıl şişman gezerim. Zaten acele etmeden vereceğim inşallah.
Konuya girişte yazdığım gibi kına gecesine kadar 5 kilo veremezsem, çıkıp oynayamam bu koca göbekle, utanırım

Back
X