1 ekime kadar En az 5 kilo vermeliyim

Merhaba günlüğüm
Moralim çok bozuk.sabah banka işlerim vardı.

Kahvaltı dışarıdan bir poğaça ve şekersiz çay.

Öğlen geçen günde kalmamalı çorba, Nohut ve Bulgur. Bir dilim karpuz.

Çarşıda yürümenin dışında hareketim yok. Bebeklerim uyuyunca ev işi başka zaman bulamıyorum yaaa. Sabah mekik çekemedim şimdi çekeyim....

Yarın tartılma isteğim var ama cumartesiye kadar dayanacağım.kilo verdiğimi düşünmüyorum. Yine de önümüzdeki beş gün içerisinde yarım kilo olsun veririm değil mi?

Yarın tartılma isteğim var ama cumartesiye kadar dayanacağım.kilo verdiğimi düşünmüyorum. Yine de önümüzdeki beş gün içerisinde yarım kilo olsun veririm değil mi?

Tabiki yediklerinizi okudum kalorisi az gayet normal şeyler yemişsiniz verirsiniz üzülmeyin kararlı gördüm sizi başarıcaksınız

Tabiki yediklerinizi okudum kalorisi az gayet normal şeyler yemişsiniz verirsiniz üzülmeyin kararlı gördüm sizi başarıcaksınız
Zor kilo veriyorum ben. Metabolizmamçok yavaş. Desteğin için teşekkür ederim. Bu sefer olmak zorunda çünkü aynada kendimi değilde başkasına bakıyor gibiyim.

Bugün yediklerimi
Sabah 10. 30 poğaça ve şekersiz çay
Öğle 13.00 Mercimek çorba, Nohut, 2 kaşık bulgur, karpuz( bana süt Yapıyor)
Ara 16.00 bir kaç badem ve fındık
Akşam 19.00 patates yemeği, balık, salata
Yatmadan önce yoğurt ya da süt tercih edeceğim

Merhaba ben elif bende kagilmak istiyorum bende 75 kusur kiloyum boyum 172 73 gibi bende en az 69 u girmek istiyorum sonra devami gelir umarim bende katilmak istiyorum bu olaya:)

Merhaba oncelikle kolayliklar diliyorum.Bende dogum yaptim... suan 76 kiloyum 3 gundur diyete basladim...ben su sekilde hedefliyorum yil sonuna kadar 4 ay hedef 20 kilo vermek... ayda 5 haftada 1.250 gr vermem lazim...bu sekilde sartlandim daha kolay gorunuyor gercekci oluyor..asama asama gidecegim..altina düşmeden...birbirimize destek olalim insallah...

İnsallah veririz bende 15 yasindayim kilom fazla hem safligi etkiliyor hem giruntuyu bozuyor bende eve gidince tartilacagim ama suan basladim diyete hedefim once 69 sonra 62-65 arasi:)

Bugün yediklerimi
Sabah 10. 30 poğaça ve şekersiz çay
Öğle 13.00 Mercimek çorba, Nohut, 2 kaşık bulgur, karpuz( bana süt Yapıyor)
Ara 16.00 bir kaç badem ve fındık
Akşam 19.00 patates yemeği, balık, salata
Yatmadan önce yoğurt ya da süt tercih edeceğim
çok fazla karbonhidrat tüketiyorsun
ayrıca spor yapmazsan zaten çok zor verirsin

Merhaba oncelikle kolayliklar diliyorum.Bende dogum yaptim... suan 76 kiloyum 3 gundur diyete basladim...ben su sekilde hedefliyorum yil sonuna kadar 4 ay hedef 20 kilo vermek... ayda 5 haftada 1.250 gr vermem lazim...bu sekilde sartlandim daha kolay gorunuyor gercekci oluyor..asama asama gidecegim..altina düşmeden...birbirimize destek olalim insallah...
emziriyor musun arkadaşım. Nasıl bir beslenme şekli uyguluyorsun. Gram gram gitmesi bile kafi. Ben Kendi adıma cumartesileri tartılmaya karar verdim. 87.2 ile başladım. Bu cumartesiye ile tartı olacak. Haftada yarım kilo hedefliyorum inşallah

Dün ve bugün yediklerimi not almadın.yarından itibaren her gün yediklerimi çocuklarım akşam uyuyunca yazacağım.

Emziriyorum...beslenme seklim duzgun aslinda..hamile kalmadan once diyetisyen kontrolunde kilo vermistim..69 dan 63 e indim..o sekilde hamile kaldim..85 ile dogum yaptim...sabah kahvalti ekmeksiz her şey..diger ogunler mutlaka salata ve pilav makarna ekmek disinda ne yemek yapabilirsem..hamur isi tatli yok..meyve bir porsiyon her aclik hissettigimde yiyorum..ve sut yogurt gibi ara ogunler var..bir de spor yapmaya calisiyorum en az yarim saat tempolu yuruyus..insallah verecegiz asla pes etmeden..sakin kendine inanmaktan vazgeçme maviss32 maviss32

Bugun yediklerim cok az bu aralar hic istahim yok nedense bugun tatilden donduk gemiyle geldik cok sallandi millet bayagi korktu:/ neyse bugun yediklerim
Sabah 1 orta pogaca
Oglen ton balikli az penirli salata
Aksam anneannemin yaptigi 1 kucuk pogaca:)

Yaklasik 700 800 kalori almisimdir cok normalde ama istahim yok aslinda bayagi istahliyimdir ama olsun:) iyi boyle:)Yolumuz acik olsun:D

Eveeeeeeet. Bugün tartıldım. 86.1 çıktım. Hedefim bir sondakine cumartesi 85.0 çıkmak. Geçen hafta 87.2 idim. Bu hafta daha çok dikkat edeceğim :)

Back
X