1 embriyomu 2 mi yardim...

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Arkadaslar tup bebekle 2 embriyo konuldu hamile kaldim kimyasal oldu dustu.2 ay sonra 3 embriyo koydurdum 3 de tuttu,malesef 3 aylikken biri sonlandirildi,ikizlerle devam ettim,6.ayima girdigimde suyum sizdi 4 gun sonra normal dogumla kaybettim..
Martta 7 ay biticek tekrar donmuslarla deniycem 1 embriyomu koydurayim yoksa 2 mi ne olur cvp verin zor durumdayim,karar veremiyoruz.
Yine ayni aciyi yasamak istemiyorum..

Gecmis olsun arkadasim, erken dogum ve kimyasal gebelikler neden oldu, bununla ilgili sorun giderildi ve sorun kalmadiysa, 2 embriyo sansinizi arttirir tabii sizi takip eden doktorunuzda karari önemli, dilerim en hayirli karari alip bebeklerinize kavusursunuz.

Kimyasal gebelik icin enbriyonun gelismedigini soylediler,ikizler icinde cogul gebelik ve rediksiyon islemi yapilmisti ondan olsabilir dendi.

canım ben de senin gibi ikizleri kaybettim.O yüzden doktorum iki tane koymak istemedi.hem de 5. gün embriyosuydu ama orta kaliteydi. Embriyolog da ya ikisini de kaybederseniz deyince ben 1 tane koydurdum.göze alamadım ,aynı şeyleri yaşarsam diye korktum.Zaten olursa 1 taneden de olur diye düşündüm.

canım ben de senin gibi ikizleri kaybettim.O yüzden doktorum iki tane koymak istemedi.hem de 5. gün embriyosuydu ama orta kaliteydi. Embriyolog da ya ikisini de kaybederseniz deyince ben 1 tane koydurdum.göze alamadım ,aynı şeyleri yaşarsam diye korktum.Zaten olursa 1 taneden de olur diye düşündüm.
Oldumu cnm peki,?

Canım ben ikizleri 14 haftalıkken kaybettim.Birinin kesesi açıldı diğerini de etkiledi.şimdi 1 embriyo koydular.Gebe kaldım yine.inşallah bu sefer her şey yolunda gider.daha çok yeni sonuç aldım.hep yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.inşLlah şeninde olumlu sonuçlarını duyarız burdan.

Canım ben ikizleri 14 haftalıkken kaybettim.Birinin kesesi açıldı diğerini de etkiledi.şimdi 1 embriyo koydular.Gebe kaldım yine.inşallah bu sefer her şey yolunda gider.daha çok yeni sonuç aldım.hep yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.inşLlah şeninde olumlu sonuçlarını duyarız burdan.
Oylemi canimmm,cok sevindim demek 1 koydunuz bu sefer ne guzel tutunmus,bendemi 1 koydursam bu sefer kararsiz kaldik martta yaptiricam insaAllah.

Back
X