1 erkek 1 kadın düğün müziği !!!

juniorrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
19
0
ozanın zeynepi gelinliklile ilk gördüğünde çalan fon müziğinin adını biliyormusunz,çok acill düğünümde giriş müziği olarak kullanacağım ama bulamıyorumm.Kemanla çalınan enstrümental bir müzikti:KK43:

Bir ara benim de dilime dolanmıştı mırıldanıyordum bunu sürekli ama neydi acaba ya aklıma takıldı bak yine. Bulursan buraya da yazar mısın :) Ben de etrafıma soruyorum. Soundhounddan aramayı denedim ama bulamadı o da

Merhaba kızlar, bulan var mı? Lütfen biri yardımcı olsun... Shazam bulamıyor bu şarkıyı. Bende giriş şarkısı olarak bunu düşünüyorum........

Ben yeni konu açamıyorum kızlar, neden bilmiyorum. Daha fazla gören olması için ne yapabilirim?
Bu konuyu yeniden paylaşmalı mıyım? Çok beğendim ve bayıldımmmmmmmm...

KIZLAR BAŞKA NELER OLABİLİR GİRİŞ MÜZİĞİ. BENİM KUZENİM SAKSAFONLA ÇALACAK GİRİŞİMDE AMA HANGİ PARÇA OLMALI BİLEMEDİK. BEN TÜRKÇE BİR MÜZİK OLSUN İSTİYORUM Kİ İNSANLAR İÇİNDEN DE MIRILDANSIN VE DAHA DUYGUSAL OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM HATTA NAZENDE SEVGİLİMİ DÜŞÜNDÜM FON MÜZİĞİ OLARAK ÇIKIŞTA SİZ NE DERSİNİZ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM :):anneadayı::KK200::KK25:

müziğin kime ait olduğunu bulan var mı? ben de araştırdım baya ama bulamadım. en son çare ses kaydı yaptım :KK43:

X