1. Evlilgimden bir çocuğum var ikinci evliliğim on yıl arada yaptım.

qtinarita

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
3
0
1
31
Birinci evliligimden düşükler sonrası bir kızım oldu ancak zorunlu sezeryanla doğurdum. Sonra tekrar düşükler oldu . Ve şuan ikinci evliliğini yaptım 32 yaşındayım .çocuğum olmuyor düzenli adet oluyorum. Çok çabuk hamile kalırdım . Ama şuan 2. Eşimden hamile kalamiyorum. Sorun ne olabilir ve ne yapmalıyım?

Siz ilk amh testi vereceksiniz esinizde spermiyogram testi var onu verecek ondan sonra neden olmuyor sorgularsiniz bu testler sizde yumurta rezervini erkekte sperm kalitesini hızını belirler

Ne zamandır deniyorsun ve olmuyor ?
Olmuyor demek için de biliyorsunki bir sene korunmasız cinsel iliski gerek.

Hormonlarına baktırabilirsin. Yumurta rezervini öğrenmek için amh tahlili gerekir. Hersey yolundaysa sonra eşinin de dr a muayene olması gerek.

Adetlerin düzenli mi ? Yumurtlama gününü biliyor musun mesela? Hangi günler birliktelik yaşayacağını bilirsen işin daha kolaylaşır.

Birinci evliligimden düşükler sonrası bir kızım oldu ancak zorunlu sezeryanla doğurdum. Sonra tekrar düşükler oldu . Ve şuan ikinci evliliğini yaptım 32 yaşındayım .çocuğum olmuyor düzenli adet oluyorum. Çok çabuk hamile kalırdım . Ama şuan 2. Eşimden hamile kalamiyorum. Sorun ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Bende aynı durumdayım . Hormon testlerım ıyı çıktı . Esımın sperm testı de ıyı çıktı . Sperm testı yaparken hormon testı yapılmamıştı . Bugün hormon verdık . Eğer onda da bır sorun çıkmazsa artık rahım fılmı cekılmeyı düşünüyorum

:) eşinde sperm sorunu var mi bakmak lazım. İlişki sıklığı onemli ilişki olup olup yumurtlamaya yakın bı anda ilişki olmuyorsa hamile kalma olasılığı da olmuyor zaten. Sen de baktır yumurta rezervine hormonuna . O da baktirsin. Erkekler kendinde hiç sorun aramaz zaten kadının olmuyordur çocuğu da sen bari yapma...

Back
X