1. Evlilik yıldönümü kutlamamasi.

Asabisirin22

80lerin sonu 90ların başı :/
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
1.352
886
358
Evleneli tam 1 yil oldu öncesinde 7 yillik cikma doneminde hersey guzeldi. Bugun ki hal ve tavirlarini hic unutamam. Ilk evlilik yil donumumuzu kuzenjnle gecirdigin icin bana tek guzel söz soylemedigin icin, o kadar moralim bozuk olmasina ragmen essek gibi gelip " ne oldu" diye sordugun icin ve beni hic anlamadigin icin tesekkur ediyorum ve ankaraya ailemin yanina gidiyorum. Sana kuzeninle bol şanslar. Yinede hersey icin tesekkur ederim. Ramazandan sonra görüşürüz kocacim bende konusacak derman kalmadi cunku. Döndüğümde büyümen dilegiyle.

Evleneli tam 1 yil oldu öncesinde 7 yillik cikma doneminde hersey guzeldi. Bugun ki hal ve tavirlarini hic unutamam. Ilk evlilik yil donumumuzu kuzenjnle gecirdigin icin bana tek guzel söz soylemedigin icin, o kadar moralim bozuk olmasina ragmen essek gibi gelip " ne oldu" diye sordugun icin ve beni hic anlamadigin icin tesekkur ediyorum ve ankaraya ailemin yanina gidiyorum. Sana kuzeninle bol şanslar. Yinede hersey icin tesekkur ederim. Ramazandan sonra görüşürüz kocacim bende konusacak derman kalmadi cunku. Döndüğümde büyümen dilegiyle.
ayy canım kıyamam ya üzüldüm :50:
işleri yoğunsa filan unutmuştur yahuu belki gönlünü almak için bir şeyler yapar hemen gönül koyma :50:

Valla yüzüne karsi soyledim de ama bildigin bekleme benden dedi ya saskinliktan nutkum tutuldu. Düşündüm boyle diyene ne konussan bos. Sonra tavrim mi agir geldi ne gece gelmis konusalim dedi ben tabi sinirler gerilmis basladim konusmaya dedim o kuzenin evlensin tanicakmi seni filan yanimizda bekar erkegin ne isi var surekli dedim hak verdi bana buna daha cok sasirdim ama bi garibim ya eski heyecan bitmis uzatmalari oynuyoruz gibi geldi bana. Annem babam bile daha hevesliydi evlilik yil donumunuz bi iftara götürsn bari diyolardi ama köprüyü gecti benimki dayiya eyvallahi yok artik.

benimde hiç bi haltımı kutlamadı su an en sınırdayım patlamamak için, ağlamayacam .

Son düzenleme:
Ben dun gozumu karartmistim kuzeniyle mutluluklar dileyip ankaraya gidecektim ramazan dan sonra donmek uzere :) o kadar yiprandim ki anlatamam insan bi sorar ne yapalim ne istersin diye yok ama bu haftadan gelecek haftanin planini yapiyo ben konu mankeniuim ama. Ozur dilesen ne fayda hep ayni seyler.

Back
X