• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Evlilik Yıldönümüm :(

BsRNzM

SuDeNiZiM
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
2.311
7
116
Kocaeli
Bugün 1. evlilik yıldönümümüz ve eşim istanbulda yüksek lisans sınavında öğlende ancak gelebilecek görümcemde sağolsun aylardır planladığı sünnet düğününü bugüne hazırladı ben bugünü çok daha öözel geçirmyi istiyordum zaten sürekli bebeğimle ilgilendiğimden eşimle güzel bir gün geçirmeyeli çok olmuştu en azından bgün için herşeyin eglenceli olmasını istemiştim sanki başka gün yokmuş gibi sünnet düğünüde bugünün tuzu biberi oldu sinirlerim çok bozuk mafoldumben

bence hiçbirşeyin sinirinizi bozmasına izin vermeyin sizde yarın kutlayın 1. yıldönümünüzün keyfini çıkarın

bu arada nice senelere

siz de düğünden sonra evinize geldiğinizde kutlarsınız.mesela güzel yemekler yaparsın, mum ışığı, hafif bir müzik, cicilerini de giyersin.bebişi de uyutursan güzel romantik bir gece geçirebilirsiniz.

Bugün 1. evlilik yıldönümümüz ve eşim istanbulda yüksek lisans sınavında öğlende ancak gelebilecek görümcemde sağolsun aylardır planladığı sünnet düğününü bugüne hazırladı ben bugünü çok daha öözel geçirmyi istiyordum zaten sürekli bebeğimle ilgilendiğimden eşimle güzel bir gün geçirmeyeli çok olmuştu en azından bgün için herşeyin eglenceli olmasını istemiştim sanki başka gün yokmuş gibi sünnet düğünüde bugünün tuzu biberi oldu sinirlerim çok bozuk mafoldumben

Evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlm..
Bazen istediğimiz şeyler maalesef olmuyor.. Eşinin sınavı bugüne denk gelmiş , görümcen sünnet düğününü bugüne almş (kasıt varmıdır bilmem ama ) böyle şeyler hep olur inan bana..

Sen ne olursa olsun bunların keyfini kaçırmasına izin verme.. Günü kaybetsen bile geceyi en güzel şekilde organize etmeye bak.. Birdaha bu günler geriye gelmez..

teşekkr ederim arkdşlr biraz olsun umutlandım haklısınız her özel günde sabahtan akşama kendimi özel hissedicem diye bir şey yok akşamı değerlendirmeye bakmalıyım günü heba edemem

nıce senelere canım
rabbım baska dert vermesın....

rabbım saglık sıhhat versın...
yarın veya baska bır gun kutlarsın....

Allah esinle evladinla nice uzun yillar nasip etsin canim kutlarim.....................bosver uzuldugun sey bu olsun Allahin gunleri torbaya mi girdi siz artik bir ailesiniz tum gunler sizin sunnette eglenin gulun ertesi gun yine kutlayin hyat boyle ufacik seyleri takip uzulecek kadar uzun degil

ALLAH ım mutululuk versin inşallah bitanem sen sıkma o tatlı canını sünnet düğününden geldiklten sonra ya da yarın birşeyler yaparsın üzülme bu kadar ALLAH ım mutluluğunuza gölge düşürmesin​

çok saolun ya içimi rahatlattınız aslında sinirimi en çok bozan şey düğünümde yaptıklarından sonra bugünü kaynanamla geçirmek zorunda olmamdı ama gerçektn okadar haklısınız ki herzaman mutlulugumu bozan bu insanın karşısında mutsuz olupta onu mutlu edemem en kötü günüm böyle olsun :)

kendini neden üzüyorsunki
evlilik yıldönümü için illaki özel birşyelere gerek yokki
eğer sen sadece birgüne sığdırırsan üzülürsün
hergüne evlilik yıldönümü edası ile başla
canınıda sıkma boşuna

canım benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
daha 1. yıldönüm olduğuna ve bebeğin olduğuna göre evlenip çabucak anne olanlardansın demekki
Allah mutlu yuvanızı hiç bozmasın
böyle şeylere takıolma bence,boşyere kendini de eşinide bebeğini de üzme
günün ne önemi var ki,önemli olan kalpler bir olsun,başka gn kutlarsınız
opuyorumnanaktan

canım benim ya canını sıktıgın seye bak hihoyyyt bence hiç üzülme gündüz kutlarsınız sünnet düğününü. hem eşinde çok istiyorsa seninle vakit geçirmeyi o da iki arada bi derede zaman bulur eve gidince birlikte oturup sarılarak tv izlemeniz bile çok özel olur hem bence daha ii olmus insan kolay bi şeklde olup hiç bi engele takılmadan bişey yaşarsa zamanın kıymetini bilmez :1hug: ama bak zmanı bile çok zor ayarlayabildğinz icin ikiniz icin daha özel olacak ve akılda kalıcı olacak. bence şanslısın hic bi zaman bu fırsatı bulamayanlarda var :olmaz:

Arkadaşların çoğunluğuna katılıyor ve size nice mutlu yıllar diliyorum.

benım 1.evlılık yıl dönumumde de kuzenımın düğünü vardı senın gıbı ılk yıldönumum düğünde gececek dıye ne üzülmüştüm.. gerci sonra bızım gelın baskasına kactı ama neyse... :)
hıc üzülme canım Allah baska sıkıntılar vermesin... Ertesı gün güzelce hazırlanır kutlarsınız...hıc dert edıp bugunude kendıne zehır etme canım..

sinilerin moralin bozulmasın canım inşallah daha nice yıllar kutlamak nasip etsin rabbim..
sende bu gece kutlarsın olmadı yarın hiç bişey olmaz nice yıllar dilerim..

Back
X