1.gün adet gectı 11.90 hgc normal mi sizce?

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
kafam karısık endıselıyım 1 gun gectı kan pıhtılasma sorunum oldugu ıcın doktorum 1 gun gecse hemen tahlıl yap dedi acaba gecmı döllenme oldukı yınede endıse duyuyor ınsan iğneye baslamam lazım da o yuzden :26:

hamilelik durumu var görünüyor. geç döllenme olmuş gibi. yarın tahlili yenileyin. 15-16 gibi çıkmalı, diğer günse 20 civarı değer olmalı.

gebeliğin çok erken bi safhası gibi.. normalde 0-5 arası oluyo değer .. dedikleri gibi 2 günde bir ikye katlarsa hamilesindir demek..
Dilediğin gibi olur inş.

Ben adet olacağım gün yaptırmıştım 50 civarı bişeydi.Geç döllenme olabileceğini de hesaba katarsan normal bi değer olabilir.Doktoruna danış yine de için rahat etsin.İnşallah hamilesindir.

Ben adet olacağım gün yaptırmıştım 50 civarı bişeydi.Geç döllenme olabileceğini de hesaba katarsan normal bi değer olabilir.Doktoruna danış yine de için rahat etsin.İnşallah hamilesindir.

adetıme 2 gun kaldı doktorum hamılesın dedi erkenden öğrenmemız ıyı oldu dedı ve suan iğneye basladım hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…