• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 gun kaldi adetime sizce hamile miyim?

sühlenniyorsan bence erken test yap oda gösterir ama ben bekkle derim adetin 3-4 gün gecikirse yap testi

Bn dun kan verdm negatif banm bat 17si suan o belirtiler bnde var yani adet belirtileri onlar bnde emin konusmamn sebebi dunki kan testim adeti bklyrm yani belirtilere innma derm adetin gecsn test yap cnm

bende bekliyorum bugün adet günüm adet günümün akşamında birden kanım çekilmiş gibi üşüyüp karnıma gaz sancısı girip adet olmuşluğum var.belkide soğuktan başlamaya canı istemiyor.sabahın köründe kalkıp yiyecek bişeyleri torbama koymaya bile üşeniyorum ben.

Bn dun kan verdm negatif banm bat 17si suan o belirtiler bnde var yani adet belirtileri onlar bnde emin konusmamn sebebi dunki kan testim adeti bklyrm yani belirtilere innma derm adetin gecsn test yap cnm

Kan testini nerede yaptiriyorsunuz?
Herkes her ay kan testi yaptiriyo hemen hemen :) ben yurtdisinda kaldigim icin soruyorum.
Burda sürekli gidemiyoruz doktora. Doktorda der sen delimisin her ay geliyorsun diye :)

Kan testini nerede yaptiriyorsunuz?
Herkes her ay kan testi yaptiriyo hemen hemen :) ben yurtdisinda kaldigim icin soruyorum.
Burda sürekli gidemiyoruz doktora. Doktorda der sen delimisin her ay geliyorsun diye :)
Oralari bilmyrm cnm kilinige gudip betahcg bktrcm dyrz muayne acmadn kan aliyolar bkylar veya devlete bu hastsliktn dolayi gidyrz ilac vermdn once gebelik olblr dyrz bkylar hmn cnm :)

IMG-20161216-WA0005.webp

Back
X