- 17 Kasım 2016
- 77
- 44
- 3
- Konu Sahibi Selineliz2425
Arkadaslar mrb adetime 1 gun var ama bende ara ara agrilar oluyor ates basmasi olmuştu sizce hamile miyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincisi cnm muneccim deilizArkadaslar mrb adetime 1 gun var ama bende ara ara agrilar oluyor ates basmasi olmuştu sizce hamile miyimdir
Butun belirtileri olup hamile olmayanlar varMuneccim olmadiginizi biliyorum fakat belirti yasayan arkadaslar varsa belki fikiri olan vardir diye düşündüm
Bn dun kan verdm negatif banm bat 17si suan o belirtiler bnde var yani adet belirtileri onlar bnde emin konusmamn sebebi dunki kan testim adeti bklyrm yani belirtilere innma derm adetin gecsn test yap cnm
Oralari bilmyrm cnm kilinige gudip betahcg bktrcm dyrz muayne acmadn kan aliyolar bkylar veya devlete bu hastsliktn dolayi gidyrz ilac vermdn once gebelik olblr dyrz bkylar hmn cnm :)Kan testini nerede yaptiriyorsunuz?
Herkes her ay kan testi yaptiriyo hemen hemen :) ben yurtdisinda kaldigim icin soruyorum.
Burda sürekli gidemiyoruz doktora. Doktorda der sen delimisin her ay geliyorsun diye :)
Hala bende tik yok agzimda acayip bir tat var agri da yok gibi normalde gunum hic sasmaz
Arkadaslar mrb adetime 1 gun var ama bende ara ara agrilar oluyor ates basmasi olmuştu sizce hamile miyimdir