1 gün sonra yeni sevgilisiyle gördüm

Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu

:D İçin neden yanıyor anlamadım... Adam seni baya bırakmış gitmiş. Soğudum da demiş.... Boşver, gidenin arkasından böyle ağlarsan çok daha için yanar..

Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gün önce ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz dönemde iş yerinin karşısindaki yerde çalisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende görüyorum benimde evim sevgilimin çalisttigi yer ve kızın çalıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gerçektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben çok önemsemedim çoluk çocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gün kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gördüm birbirlerine gülümsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya geçerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir döndü benimle göz göze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yönünü bana doğru çevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum içim yandı sanki ya kızın yüzü çok güzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve çarpık bacaklı bilemiyorum içimi rahatlamayamı çalışyorum off nasıl gececek bu duygu
3 aylik bi iliski için fazla takintilisiniz

1 gün sonra sevgilisiyle gördüm diyince ben de el ele, sarmaş dolaş falan zannettim..
Belli ki genç bi kızın kendisine ilgi göstermesi bir yerlerini kaldırmış sırtlanın.
Zaten 3 aylık bir şeymiş, ciddi bir durum değildi belli ki..
Unutun, boşverin, yolunuza bakın.
Bakıcam inş. Zamana ihtiyacım var galiba

1 gün sonra sevgilisiyle gördüm diyince ben de el ele, sarmaş dolaş falan zannettim..
Belli ki genç bi kızın kendisine ilgi göstermesi bir yerlerini kaldırmış sırtlanın.
Zaten 3 aylık bir şeymiş, ciddi bir durum değildi belli ki..
Unutun, boşverin, yolunuza bakın.
3 aylik bi iliski için fazla takintilisiniz
3 ay olsada yogundu duygularim ona karsi ne biliyim kötü oldum

Ya evet belki size komik geliyor ama fiziğe önem veriyirdu kız da fizik yok demekki başka güzel yanları var yüzü gözleri çok güzel mesela
Fiziğe önem vermesi ıcın kendisinin kıvanc tatlıtug falan olması gerek.
Gelmıs yolun yarısına, 19yasındakı kızın dikkatini cekebılmıs otursun bunu allahin jesti olarak gorup sanslı adletsın kendini.

Yani kızı görünce karşısına geçti imalı gülümsediler her ikisinin elindede telefon vardı bakıyolardı aynı anda kızın yanında annesi vardı msjlastiklarini dusundum kız gözınü hoç ayırmiyordu bizimkide arkasından uzun uzunnn baktı
İnsanlar her kesiştiği ile sevgili olsaydı 7 kocalı Hürmüz’e dönerlerdi. Yapmayın Allah aşkına. Buluttan nem kapmayı da geçmiş sizinki

Back
X