- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi uyefeyza123
Merhabalar ben ilk defa ilişkiye girdim, ilişki ve korunma hakkında hiçbir bilgim yok ilk ilişkiye girdiğimde 2 Mart günüydü ilişkideyken erkek arkadaşım içime boşaldı ve ben 1-2 saat sonra ertesi günü hapı içtim ikinci ilişkimde 11 Mart tarihindeydi 2 kere içime boşaldı ve ben bilgim olmadığı için bir kaç saat sonra tekrar ertesi günü hapı içtim 16 Mart tarihinde regl olmam gerekirdi ama regl yerine kahverengi lekelenmem oldu bu ilacın yan etkisiymiş bende ilacın hormonları bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum ve hap hakkında hiçbir bilgim yoktu lekelenmem yaklaşık 1 hafta kadar sürdü lekelenmem olduğunda hafif kırmızı renkte kan pıhtılaşmasıda oldu 22 Mart tarihinde lekelenmem bitti bugün 27 Mart 5 gün geçti ve ben hala regl olmadım kasıklarıma ağrı ve kramplar giriyor ama regl olamıyorum bir kaç gündür mide ağrım ve bulantım var çok stresten mi kaynaklı kafaya çok taktığım için mi midem bulanıyor bilmiyorum ama çok korkuyorum gebelik olabilme şansı var mı yoksa ilaçların yan etkisinden mi üst üste ilacı çok kullandığım için mi böyle Regl olamıyorum anlamadım lütfen bilen biri cevap versin çok kafama takıyorum regl belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor çünkü