- Konu Sahibi visnemevsimi
-
Acaba dedim diğerinde yumurta yeterince çatlayamadı mı ne zaman sorun haline getirmeliyim bu durumu birkaç adet dönemi tekrarlarsa mı bazen kist kendini göstermiyormuşOnceki adetiniz degildi ozaman kiste bagli biseyde olabilir stres yuzunden de olur ama her kistte illa gebe kalmaya sorun yapicak degil ilaclarla eriyip gidebiliyorda
Merhaba randevu almayı denedim ama adetdöneminin bitmesini söylediler muayene için biraz sakinleşmek için yazdım belki başına gelen vardır diye gideceğim doktoradoktora gitseniz?
ultrasonla kistiniz mi var myom mu var pkos musunuz nası bilelim buradan?
Doktora gittiniz mi bir sonraki adet dönemini mi bekledinizBen çörek otu yağı kullandigim dönemde yaşadım benzerini. Bir düşünün bakalım var mı
Gitmedim ben. Çörekotu yağının bu etkisini öğrendim ve yağı kestigim gün adetim de kesildi.Doktora gittiniz mi bir sonraki adet dönemini mi beklediniz
Yanlış anladınız bir şey deyin diye değil ama normal döngüde insanların başına hangi durumlarda geliyor merak ettimLütfen doktora gidin. Bunlar tetkikle belli olan şeyler. Burda x var y var z var desek ne değişecek. Sağlık bu...
Yanlış anladınız bir şey deyin diye değil ama normal döngüde insanların başına hangi durumlarda geliyor merak ettim
Teşekkür ederim umarım öyle bir şey değildirBende onu diyorum, bu bende normal döngüde olan bir şey olabilir ama belki sizde kanser belirtisidir.
Bunu ancak doktor söyleyebilir. Burada "bende de oldu sonra geçti" cevabı bekliyorsanız o da yanlış.
Ha şu tarz mesajlar var "bende x hastalığı var doktor y ilacını verdi kanamam oldu sizde bunu yaşadınız mı" söylediğiniz tarzda soru olur ama daha tanı koyulmamış hiçbir durumu burada sormayın. Sadece jinekolog ile ilgili değil bütün branşlarda.
Umarım anlatabilmişimdir ben sizi düşünerek söylüyorum.
Merhaba randevu almayı denedim ama adet döneminin bitmesini söylediler muayene için biraz sakinleşmek için yazdım belki başına gelen vardır diye gideceğim doktora
Merhaba doktora gittim değerlerim normal Allaha şükürler olsun, ulturasyon da normal cıktı... Ben şimdi takvim tutuyorum güzel uygulamalar var akıllı telefonlar için herkesin döngüsü değişik 28 günde 30 günde 21 günde olabilir bence bir takvim tutun önümüzdeki 2 ay ortalama bir değer elde edersiniz zatenCanim benimde hemen hemen o sekildeydi kanamam.merak ettim tekrar ne zaman adet oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?