1 Hafta Arayla Yumurta Toplama İşlemi Yaptıran Var mı?

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Merhaba arkadaşlar...

Bugünkü muayene sonucumda büyümüş olan sanıyorum 2 ya da 3 yumurtam var.Perşembe günü toplanacak.Fakat bunun haricinde küçük küçük sağda 7 yumurta daha varmış.

Doktor,şöyle birşey yapabiliriz dedi;

Yumurtalar toplandıktan sonra yine iğnelere devam edip küçük olanları büyütüp duruma göre 1 hafta sonra tekrar toplayabiliriz dedi.

Geçen aydan dondurulmuş 1 embriyom var.2 tane toplanırsa şimdi ne olacağı meçhul...

Birde ameliyat olacağım sonra.Maddi olarak çok sıkıntıya girdik.Acaba bu şekilde 1 hafta arayla yumurta toplanan var mı? Büyüme şansı var mıdır onlarında...

Merhaba arkadaşlar...

Bugünkü muayene sonucumda büyümüş olan sanıyorum 2 ya da 3 yumurtam var.Perşembe günü toplanacak.Fakat bunun haricinde küçük küçük sağda 7 yumurta daha varmış.

Doktor,şöyle birşey yapabiliriz dedi;

Yumurtalar toplandıktan sonra yine iğnelere devam edip küçük olanları büyütüp duruma göre 1 hafta sonra tekrar toplayabiliriz dedi.

Geçen aydan dondurulmuş 1 embriyom var.2 tane toplanırsa şimdi ne olacağı meçhul...

Birde ameliyat olacağım sonra.Maddi olarak çok sıkıntıya girdik.Acaba bu şekilde 1 hafta arayla yumurta toplanan var mı? Büyüme şansı var mıdır onlarında...
mrhaba cnm
şuanda aynı snein durumunda ben varım sonucun noldu bana bilgi verbilrmisin?

mrhaba cnm
şuanda aynı snein durumunda ben varım sonucun noldu bana bilgi verbilrmisin?

Hangi doktora gidiyorsun?

Yumurtam toplandığı gün (2 tane toplanmıştı),iğnelere devam ettim.1 hafta sonra tekrar toplandı 4 tane daha...
Tabii birer tanesi döllendi o ayrı :)

cnm ben bahçeci cem beye gidiyorum saolsun çok ilgileniyoer
dün toplama işlemim oldu anastezi kafasıyla bikaç şey sordm ama bende soru çok kafam karışık
bnde çikoşlata kisti var 2 yumurtam toplandı 2 tanenin biri döllendi dendi
anasteziden çıkınca reglinin 2, günü tekrar gel bakıcaz duruma göre iğneye başlayığ tekrar toplama oluak dendi ama şuanda ne olcak bilmiyorum ne zman regl olurum acaba bundan sonra neler olcak
sen hamilesin galiba hayılsı olsun :)

cnm ben bahçeci cem beye gidiyorum saolsun çok ilgileniyoer
dün toplama işlemim oldu anastezi kafasıyla bikaç şey sordm ama bende soru çok kafam karışık
bnde çikoşlata kisti var 2 yumurtam toplandı 2 tanenin biri döllendi dendi
anasteziden çıkınca reglinin 2, günü tekrar gel bakıcaz duruma göre iğneye başlayığ tekrar toplama oluak dendi ama şuanda ne olcak bilmiyorum ne zman regl olurum acaba bundan sonra neler olcak
sen hamilesin galiba hayılsı olsun :)

Sağol canım :KK68:

Seninki birleşik tedavi değil o zaman.Benimde 3 kez toplandı...
Tedaviniz hayırlı olsun sizinde...

Toplandıktan sonra iğnelere devam edip 1 hafta sonra tekrar toplanması.Bunu da zaten benim doktorum yapıyor sanırım bir tek...
sanırım yeterli sayıda yumurta toplanmamasından ötürü garantiye almak mı istiyo acaba sizin kaç tane toplanmıştı

İlk opu da 3 tane toplandı,1 tane döllendi.O yüzden havuz yapalım dedi,ikinci de 2 toplandı,yine 1 döllendi,küçük yumurtalar var dedi opudan sonra,onları değerlendirelim derim dedi ve 1 hafta sonra da 4 toplanıp yine 1 döllendi.Seninde rezervin az görünüşe göre...

İlk opu da 3 tane toplandı,1 tane döllendi.O yüzden havuz yapalım dedi,ikinci de 2 toplandı,yine 1 döllendi,küçük yumurtalar var dedi opudan sonra,onları değerlendirelim derim dedi ve 1 hafta sonra da 4 toplanıp yine 1 döllendi.Seninde rezervin az görünüşe göre...
Bendede 2 toplandı 1 dollendi simdi reglide yine gidicem bakıca.duruma göre tekrar ilaç süresine başlayabiliriz dedi toplamamız lazm dedi bakalm baya masraflı olcak aynu zamanda ilaçlar çok pahalı

Back
X