1 Hafta da 5-6 kg ( patates diyeti)

zeynebiii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
71
4
16
İstanbul
kızlaaar :) bır kac gundur bu dıyeı arastırıyodum ve arastırmalarım sonucu sunu gordum kı SAHİCİ İDDİA EDİLEN KİLO VERİLİYOMUŞ (!)

bende dusundum tasındım ve kararımı verdıııım yarın ınsaALLAH baslıyorum bu dıyete :)
gun gun gelısmelerı yaptıklarımı hem diyet gunlugumde hemde burda paylasıcam ınsaALLAH :)

hu huuuu kimler benimleee :)

Patates diyeti düşük kalorili olarak uygulanan bir diyettir. Diyetisyenler tarafından tercih edilmemekte ve tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.

Hedef: Haftada ortalama 5 – 6 kilo verebilirsiniz.
Günlük kalori: 600 Kcal

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GÜN

Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GÜN

Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GÜN

Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GÜN

Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GÜN

Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GÜN

Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

kızlar dun mısafır dolayısıyla baslayamadım ama bu gun basladım :) ve az once aksam yemegımı de yedım :)

KAÇAMAKLAR
*yarım fıncan nesscafe ıcım
*adana durum'den 1 buyuk ısırık :))
*ve 3 kucuk kasık yogurtlu makarna salatası -ki ıcınde garnıtur yoktu sadece rendelenmıs havuc ve salatalık vardı :)

uyumadan oncesınde :30 dk kosu
ve 20 dk gobek ,kol,bacak ,bel hareketlerı yapıcam ınsaALLAH :)

kızlaar 2. gunumde bıttı :) ve 2 dıyet krakerlık kacamagım oldu okdr :) bu gun gordugume gore 1 kg dan azıcık fazla gıtmıs bıle :)

bu diyet çok tehlikeli gibi.
1.si 600 kalori günde çok az.
hasta olabilirsin.
sürekli patates ilk günlerde.
haftada 5-6 kilo anormal.:26:
alırken bile bir haftada 5-6 kilo alınmaz.
nerede görülmüş birden vermek?

bu diyet çok tehlikeli gibi.
1.si 600 kalori günde çok az.
hasta olabilirsin.
sürekli patates ilk günlerde.
haftada 5-6 kilo anormal.:26:
alırken bile bir haftada 5-6 kilo alınmaz.
nerede görülmüş birden vermek?

cok haklısın kardescım uzun vadede saglıksız oldugunun bende farkındayım..fakat epey zamandır dıyet halınde oldugumdan kılo vermem durdu ve 1 haftalık bır sok dıyetle bıraz hareketlendırmek ıstedım..
5-6 kg da gozum yok 3 4 te benı epey bı motıve edıcek ınsaALLAH :)

bu gun 3. gunum ve az once sabah kahvaltısı olarak activia nın kahvaltılıklarından yedım..hanı su yogurdun ust kapagında kuru uzum ve mısır gevregı olanlardan.. ve bu dıyetı yaparken sunu cok ıyı anladımkı kesınlıkle ıcılebıldıgı kdr su ıcmek gerek ve arada bır kayısı vb ıle desteklemek.. zira karnı davul gıbı oluyo ınsanın :/ neyse bakalım bu gunude bıtırırsek kaldı 4 gun :)
ve yarın et meyve vb ıle daha guzel ve kolay gunler baslıyo ınsaALLAH :)

bi arkdşm ama erkek muz diyeti yaptı çoçuk resmen şişti ya 10 kg aldı 2 haftada
bu diyette kilo aldırır saçma üstüne şeker hastası yapar yapmayın bence

acaba diyeti tamamladınmı bende çok merak ediyorum bu diiyeti yapmayı düşünüyorum kaç kilo verdin toplamda:)

kızlar yazmamısım ben buraya :/ dıyetı tamamlamadım cunku 3. gunde gına geldı patates yemekten :/ bıde tek tıp beslenınce halsızlıkmıdır bıkkınlıkmıdır nedır hıc spor fln yapasım gelmedı :/

bende bu diyeti ilk gördüğümde bigünde daha tansiyonum düştü oyüzden hiç yapmadım:)

Patatese bayılırm cok severım ama bu dıyet sankı nefret ettırecek gıbı :44:

arkadaşlar yarın patates diyetiyle başlayacağım ve spor yaparak devam ettireceğim gelişmeleri mutlaka yazacağım.kilom 54.50 için başlayacağım bu diyeteee

Ben bunu iki hafta once yaptim ve yaklasik 2 kilo verdim ama ben 4. gunnunde biraktim simdi baska diyet deniyorum bakalaim olmassa gene buna baslicam :))

Patatese bayılırm cok severım ama bu dıyet sankı nefret ettırecek gıbı :44:

Bende aynısını düşünmüştüm ama öyle olmadı. Çünkü sabahları haşlanmiş patatesi ezip üzerine yağsız peynir koyuyordum.
Öğlen maydanoz koyuyordum. Akşam limon sıkıyordum. O zaman lezzetli olmuştu. Ben 5 gün yaptım 3 kilo vermiştim ama spor falan yapmadım. Belki yapsaydım daha iyi olurdu.

benim de 5-6 kg fazlam var biliyorum kiloları hemen almadım ama bir an evvel vermek istiyorum ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum bakalım neler olacak...umarım uyarım diyete zira ben de başlayıp devamını getirmeyenlerdenim....gelişmeleri paylaşırım arada da çayımı eksik etmem...bol bol su içerim....aç karnına da ılık limonlu su....Allah yardımcım olsun inşallah:)

arkadaslar her diyette zararli seyler vardir sonuc olarak kisiye ozel diyet listesi degil genel olarak zayiflatan bir diyet listesi.iste bu yuzden kendinize gore eklemeler yapabilirsiniz abartmamak sartiyla :)) ve patatesinizin ustune pul biber ve kara biber serpip limon sıkabilirsiniz bunlar patatesinize tat katar ve arada patatesle birlikte marul yiyebilirsiniz metabolizmanizin hizlanmasini saglar diye dusunuyorum :))

hepinize kolay gelsin

Spor yapmadan sadece diyetle bi noktaya kadar kilo verirsiniz hemde vucutta deformasyon olabilir

bunu sporla desteklemeniz lazım..genelde bayanlar kilo verirken sıkılaşmada isterler çünkü tecrübelerimden biliyorum..

sporda kaslar aktif çalıştığından günlük kalori sarfiyatı fazla olur.. ama kaloriye takılmaya gerek yok tabiki

ikna olmayana bilimsel açıklamasınıda yapabilirim =)

spor yapmak istiyorum ama zamanım yok yada yaparken sıkılıyorum diyen varsa bana ulaşsın..

sporu insanlara nasıl sevdirdiğimi ve onlar için diyetten ne kadar daha önemli olduğunu açıklıyım :)

istenilen hedefe 2buçuk ayda ulaşalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…