1 hafta daha kalmalı miyim

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Günaydınlar ben üniversitede okuyorum normal şartlarda haftaya carsamba sinavlarim bitiyor. Ama sevgilimle düşündük annemler bilmiyo diye 1 hafta geç soyledik ama ben vicdan yapıyorum şimdi sizce haftaya gitsem mi dursam mi 1 haftadan bişey olmaz mı ??

Sizin yaşınızdaki aklımla ben de kalmayı düşünebilirdim.
Şimdiki aklıma bu çok yanlış. Ailenizin öğrenir güvenleri sarsılırsa toparlamanız zor olur.
Bir haftalık mutluluk için feda edilemez..

Bizim okulumuz Eylül de liselerle birlikte açılırdı

Sonra televizyon haberlerinde Ankara Üniversitesi açılışını yaptı diye ekim de haber çıkmış

Eşimin babası arayıp okul daha açılmadan biye gittin demişti oysa bizim bölüm başlamıştı

Benden bilmişlerdir kesin erken gitmesini

Size güvenen insanların güvenini sarsmayın

ailenin güvenini sarsma..onlara arkadaşlarınla görüşmek için bir hafta daha duracağını söyle..

Ben mezun durumundayım ilk hafta normal butunleme var 2.hafta bitirme butunlemesi var ama ben 2.hafta olana girmicem ama girdim desem nerden öğrenecek ki

Şimdi düşündüm de..
Çocuklarım işten eve dönmemi sabırsızlıkla bekliyorlar.
Asansörde çıkarken sevinç çığlıklarını duyuyorum.
Olabildiğince hızlı gidiyorum eve çocuklarıma kavuşmak için..
Ama
Bir gün gelecek ben onları bekleyeceğim ama onların beni böyle bekletme ihtimali var :KK43:

hadi 1 2 gün neyse de 1 hafta çok uzun... madem çarşamba bitiyo cuma yola çıkın...

Aklindan gecirdigin gibi yap bence
Yasayacak olan sensin arkadaslarinla görüsecegini söyleyemedigin icin bu yola basvurmussun . Sadece gezeceginizi düsünecek olursak cok kötü bisi yapmiyorsun sonucta.Ayrica stresli bir dönemi atlattin gayet normal bir durum

Kesinlikle yap, hatta daha önceden bu tarihler için beraber deniz kenarında bir tatil planı yapsaydınız daha güzel olurdu.
Ben çok yaptım oradan biliyorum:KK48:

hmm anladıgımız kadarıyla pek bir acitonlı gececek bu bir hafta ama sana söyleyim dünyanın bütün zevklerini ayaklarına serseler anne ve babana bunu yaptıgına değmeyecek.

Kal bir daha bu kadar genç, sorumsuz olmayacaksın. Tadını çıkar. Ailenle geçireceğin koca bir yaz var önünde :))

bence tatlı dille anne baba biraz gezip geleyim ya izin verin lütfen nolur gelince size her akşam türk kahvesi yapıcam söz de..hem yalan yok hem tatlı dil var:)

insan yaşlandığında yaptığı şeylerden çok yapmadığı şeylerden pişmanlık duyarmış.

yerinde olsam böyle bir fırsatım varken kalırdım. :KK73:

kendini bildiğin sürece bir problem olmaz. kötü yorumlara takılma. :KK66:

X