1 hafta ilerlememis gebelik

PembeMaviKelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
12
3
1
Merhaba gecen sali doktorum bebegimin 7 hafta 6 gunluk oldugunu soylemisti tek belirtim gogus hassasiyeti oldugundan dun azalmisti biraz tedirgin oldum bugun baska doktora kontrole geldim ve bebegimin 7 hafta 5 gunluk oldugunu soyledi cok endiseleniyorum gecen hafta boyu 11.9 mm di bugun 13.9 mm cikti daha once boyle bisey basina gelen varmi ?

Canim ilk zamanlar oluyor 1 hafta onden veya geriden gidebiliyorlar benim oyle bazen geriden geliyi bazen onden.bir de daha cok kucuk olduklarindan ulstrason cihazininda yanilma payi daha yuksek.ilerleyen aylarda dahada netlesir 4.ayda faln sıkma canini :)

Canim ilk zamanlar oluyor 1 hafta onden veya geriden gidebiliyorlar benim oyle bazen geriden geliyi bazen onden.bir de daha cok kucuk olduklarindan ulstrason cihazininda yanilma payi daha yuksek.ilerleyen aylarda dahada netlesir 4.ayda faln sıkma canini :)
Tesekkur ederimgaliba boyle seyler duymaya ihtiyacim var :(

Bugun baska doktora gittim daha iyi ultrason cihazi olan bi doktora ve 9 hafta 2 gunluk dedi boyuda 2.54 cm olmus bunu yaziyorum sadece tek doktora aldanmayin ilk gittiginiz doktora sabit kalin bilmedginiz farkli farkli doktorlara gitmeyin bosuna uzulmusum korkmusum siz korkmayin ^_^

Back
X