Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde kasıklarıma ağrı saplanıyordu kısa süreli, gögüslerim hassaslaşmıştı gaz sıkıntım vardı ve çok uyuyordum :) hissetmiştim farklılık vardı. ve adet günümde yaptıgım testte çift çizgiyi gördüm.Merhaba kızlar günümüze bir hafta kala belirtilerimizi yada değişikliklerimizi yazalım istedim.Ben kendimden başlıyım ;
-özellikle akşamları sırt,bel,kalça ağrısı
-göğüs uçlarında hassaslık ve kabarcıklar
-sarı ve beyaz akıntı
-son olarak da gaz :)
canımmm yeni gördüm yazını benimde sırtım belim çok ağrıyor gazman gibiyim ve kabızım. birde 3 gündür su gibi akıntım vardı resmen işemiş gibiydim bu sabahta sarı akıntım oldu acaba bende mi hamileyim??? benimde bir haftam var 25 ini bekliyorumMerhaba kızlar günümüze bir hafta kala belirtilerimizi yada değişikliklerimizi yazalım istedim.Ben kendimden başlıyım ;
-özellikle akşamları sırt,bel,kalça ağrısı
-göğüs uçlarında hassaslık ve kabarcıklar
-sarı ve beyaz akıntı
-son olarak da gaz :)
Benimde bi hafta var canım bende asiri usuyorum özellikle geceleri pek bi belirti yok bunun dışında
İnşallah hayırlısıyla doğru zamanda olurBenimde bi hafta var canım bende asiri usuyorum özellikle geceleri pek bi belirti yok bunun dışında
çok mutlu oldum senin adına :)benimde kasıklarıma ağrı saplanıyordu kısa süreli, gögüslerim hassaslaşmıştı gaz sıkıntım vardı ve çok uyuyordum :) hissetmiştim farklılık vardı. ve adet günümde yaptıgım testte çift çizgiyi gördüm.
İstiyorsan inşallah hamilesindir :)canımmm yeni gördüm yazını benimde sırtım belim çok ağrıyor gazman gibiyim ve kabızım. birde 3 gündür su gibi akıntım vardı resmen işemiş gibiydim bu sabahta sarı akıntım oldu acaba bende mi hamileyim??? benimde bir haftam var 25 ini bekliyorum
öyle olması için dua edelim. :)selam benim de bir hafta var. bacakların üst tarafında yeşil damarlanmalar var. ve kırmızı nokta nokta bacaklarımınn üst tarafı. bi yerde okumuştum rahim ağırlaştığı için damarlar belirginleşebilirmiş. bir de rahim kısmımda biraz şişlik var.
ama bunların hamilelik mi regl belirtisi mi olduğundan şüpheliyim :))
Benimde cuma olmam gerekiyor,tabi illa belirti olması şart değil,adet belirtin var mı canım,ayırt etmek zor ama :)benim bir haftadan aşağı indi, şafak 5 :) ama hiçbir belirti yok, napçaz şimdik :) öyle bekleyip duruyorum, ama cıxx yok gibi :)üzülmemek için kendimi böyle hazırlıyorum işte napiim :)
Benimde cuma olmam gerekiyor,tabi illa belirti olması şart değil,adet belirtin var mı canım,ayırt etmek zor ama :)
Aynı durumdayız,stres yapmayalım,hayırlısı olsun :)Goguslerde siskinlik ve cok hafif ara ara gelen bel agrisi ama rahatsiz edecek kadar degil. Tam adet belirtileri gibi o yyzden umutlanmak istemiyorum cnm :)
Aynı durumdayız,stres yapmayalım,hayırlısı olsun :)
Bizimde iki :))Evet evet stres yok. Her zaman ku gibi hayirlisi :) bi de yeni oldugumuz icin acele etmiyirum ben daha ikinci ay :) senin kac tatlmm
Bizimde iki :))
Evet evet :) erken testlerden yapmayı düşünüyor musun gününü mü bekleyeceksin ?Oooo bayaaa bi ayni durumdayiz o zaman seninle :) buraya yazalim o zaman merak ederim simdi :)