1 hafta kaldı..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
ygs sınavına 1 hafta kaldı arkadaslar bıldınız uzere, ve kaderdaslarıma sormak ıstıyorum, konularınızı yetıstırebıldınız mı? ve ne durumdasınız denemelerde benım yetıstıremedıgım bı kac konum kaldı ,ve zaman azaldıkca dehset bı panık içersindeyim,:14: bu gidişle sınavda nutkum tutulucakk

ben nerdeyse hiiç çalışmadığım halde panik değilim :27: birde pdr istiyorum.
o kadar çok konu eksiğim var ki hele matematikte :26: ama bu saatten sonra zaten yetişmez diyerek deneme çözüyorum ve ancak 350-360 arası bir puan oluyor.
lys'ye daha çok çalışıcam diyorum ama bakalım.

Kızlar kaderdaşınız değil ama bu konu uzmanlık alanım. Rehber öğretmenim.:49:
Öncelikle sınavda başarılar diliyorum .Ama benim öğrencilerime de tavsiyem şu:
Sakın sakın şu sattten sonra bilmediğiniz konuları düşünüp birde onlara çalışmaya kalkışmayın. Bu sizin özgüveninizi zedeleyecek, kaygı oranınızı arttıraacak. Bu sınvadaki sorular canavar değil, öcü değil:27:. Gireceksiniz yapacaksınız ve çıkıp hayatınıza devam edeceksiniz.:10:Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Olmasa da dünyanın sonu değil (Biliyorum bu laf insanı sinir ediyor ama öyle işte..Her zaman yardım etmeye hazırım.Başarılar.:16:

Son düzenleme:
ygs sınavına 1 hafta kaldı arkadaslar bıldınız uzere, ve kaderdaslarıma sormak ıstıyorum, konularınızı yetıstırebıldınız mı? ve ne durumdasınız denemelerde benım yetıstıremedıgım bı kac konum kaldı ,ve zaman azaldıkca dehset bı panık içersindeyim,:14: bu gidişle sınavda nutkum tutulucakk

Türkçe'de kısaltmaların falan olduğu konu neyse ona bir bak derim. YGS Sınavı olmuyor. Sonda S zaten sınavı'nın s'si. Her sene soru çıkıyor malum. Yanlış anlama ukalalık etmek için söylemedim.

Bu arada bende sınava gireceğim. Okulu da 20 km öteye vermişler İstanbul içinde. Annem gidelim bakalım dedi, hiiiç gidemem haftaya buluruz dedim. :1: Böyle de rahat bir insanım.

Ben sınava çalışacaktım aslında, kaynak falan da aldım bir sürü. Ama eksiklerimi görmek için 5-6 tane deneme sınavı çözdüğümde almam gereken puandan 50 puana yakın fazla aldığımı görünce çalışmaktan vazgeçtim. :1:

Stres yapacak bir şey yok. Hiçbirimiz gerizekalı değiliz. Biraz da kısmet işi zaten. :34:

Kızlar son bir haftayı nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Ben sayısalım sayısalda neredeyse hiç eksiğim yok, bu yüzden coğrafya,tarih ,türkçe'ye göz atarım diye düşünmüştüm.Sizlerin planı nedir? Bu arada (ukalalık etmek için yazmıyorum ,gerçekten üye olan veya olmayan arkadaşlar kötü etkilenebilir) puanlarımız yazmayalım bence bu saatten sonra,hem yazdığımız puanlar neye göre kime göre,hangi dershanenin hangi yayınına göre ? Benim bu 2. senem , ilk yılımda ygs'De de lys'de de dershanede aldıklarımdan çok daha farklı bir puan geldi,çok alakasız bir puan almıştım.O yüzden dershanede düşük puan alan arkadaşlarım hiç üzülmesinler,sınav bu hem çalışma bir çaba istiyor hem de şans işi,kısmet işi.Hepimize şimdiden başarılar.Allah yar ve yardımcımız olsun :)

Allah şükür ygs derdi bitti benim için arkadaşlar size önerim hiç heyecan yapmayın heyecan yapmak insana bildiklerinide unutturuyor...İnşallah hepiniz üniversiteyi kazanırsınız...Allah yardımcınız olsun ...

ben nerdeyse hiiç çalışmadığım halde panik değilim :27: birde pdr istiyorum.
o kadar çok konu eksiğim var ki hele matematikte :26: ama bu saatten sonra zaten yetişmez diyerek deneme çözüyorum ve ancak 350-360 arası bir puan oluyor.
lys'ye daha çok çalışıcam diyorum ama bakalım.

hıç çalısmadıgın halde 350 360 alıyosun bu cok ıyı ben sene basından berı ugrasıyorum ve hala ıyı oldugu kanısında degılım ve fızık cok berbet ugrasıyorum ugrasıyorumfızık olmuyor..hemsırelık ıstıyorum kısmetse

Kızlar kaderdaşınız değil ama bu konu uzmanlık alanım. Rehber öğretmenim.:49:
Öncelikle sınavda başarılar diliyorum .Ama benim öğrencilerime de tavsiyem şu:
Sakın sakın şu sattten sonra bilmediğiniz konuları düşünüp birde onlara çalışmaya kalkışmayın. Bu sizin özgüveninizi zedeleyecek, kaygı oranınızı arttıraacak. Bu sınvadaki sorular canavar değil, öcü değil:27:. Gireceksiniz yapacaksınız ve çıkıp hayatınıza devam edeceksiniz.:10:Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Olmasa da dünyanın sonu değil (Biliyorum bu laf insanı sinir ediyor ama öyle işte..Her zaman yardım etmeye hazırım.Başarılar.:16:

benım ıçın son gıbı bısey benım ıstedıgım hemsırelık burdakı unıversıte ygs 2 den alıyor yanı bu sınavda basardım basardım yoksa nakavt mı olucam acaba?..

Türkçe'de kısaltmaların falan olduğu konu neyse ona bir bak derim. YGS Sınavı olmuyor. Sonda S zaten sınavı'nın s'si. Her sene soru çıkıyor malum. Yanlış anlama ukalalık etmek için söylemedim.

Bu arada bende sınava gireceğim. Okulu da 20 km öteye vermişler İstanbul içinde. Annem gidelim bakalım dedi, hiiiç gidemem haftaya buluruz dedim. :1: Böyle de rahat bir insanım.

Ben sınava çalışacaktım aslında, kaynak falan da aldım bir sürü. Ama eksiklerimi görmek için 5-6 tane deneme sınavı çözdüğümde almam gereken puandan 50 puana yakın fazla aldığımı görünce çalışmaktan vazgeçtim. :1:

Stres yapacak bir şey yok. Hiçbirimiz gerizekalı değiliz. Biraz da kısmet işi zaten. :34:

evet elımızden gelenı yaptık gerısı takdır-i İLAHİ DİYELIM ÖNERİN İÇİN AYRICA SAGOL

kızlar son bir haftayı nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Ben sayısalım sayısalda neredeyse hiç eksiğim yok, bu yüzden coğrafya,tarih ,türkçe'ye göz atarım diye düşünmüştüm.sizlerin planı nedir? Bu arada (ukalalık etmek için yazmıyorum ,gerçekten üye olan veya olmayan arkadaşlar kötü etkilenebilir) puanlarımız yazmayalım bence bu saatten sonra,hem yazdığımız puanlar neye göre kime göre,hangi dershanenin hangi yayınına göre ? Benim bu 2. Senem , ilk yılımda ygs'de de lys'de de dershanede aldıklarımdan çok daha farklı bir puan geldi,çok alakasız bir puan almıştım.o yüzden dershanede düşük puan alan arkadaşlarım hiç üzülmesinler,sınav bu hem çalışma bir çaba istiyor hem de şans işi,kısmet işi.hepimize şimdiden başarılar.allah yar ve yardımcımız olsun :)
bende bırkac konu harıç bıtırdım sayılır fakat dedıgım gıbı fızıkten kullıyen ümitsizim neden böyle oluyor anlamdım halen..

allah şükür ygs derdi bitti benim için arkadaşlar size önerim hiç heyecan yapmayın heyecan yapmak insana bildiklerinide unutturuyor...inşallah hepiniz üniversiteyi kazanırsınız...allah yardımcınız olsun ...

amın ınsallah haftaya pazarda bol bol dua beklıyoruz herkesten insallah..

ederim canım benim kuzenimde sınava girecek 3 nisandada benim vizeler başlıyor sizde bana dua edin...

Ben son haftaya konularımı bitirmiştim, deneme çözüyordum. Son bi kere daha tarih konularına göz gezdirmiştim bir de.

Girecek arkadaşlara da başarılar dileyeyim dedim :)

Son düzenleme:
Kızlar bende tm öğrencisiyim 390-420 puan civarı yapıyorum ama eksik buluyorum.Matematikten de eksik konularım var korkuyorum :ssz:

ben son haftaya konularımı bitirmiştim, deneme çözüyordum. Son bi kere daha tarih konularına göz gezdirmiştim bir de.

Girecek arkadaşlara da başarılar dileyeyim dedim :)

bende mumkun oldugunca tekrar yapıyorum, suan cogu seyı hatırlıyoruz ıyı oluyo, bazen dusunuyorum bastanda boyle calıssak etkılı olurmuydu, yoksa son gunler psıkolojısı mı?

Pekı arkadaslar star gazetesının verdıgı pianalitik denemelerini çözeniniz varmı? Kac yapıyorsunuz mesela? Ve hangı denemelerı yapıyorsunuz ben gecmıs yıllardakı öss sorularınada bakmaya calısıyorum ınsallah bıter.

bende mumkun oldugunca tekrar yapıyorum, suan cogu seyı hatırlıyoruz ıyı oluyo, bazen dusunuyorum bastanda boyle calıssak etkılı olurmuydu, yoksa son gunler psıkolojısı mı?

Şöyle söyleyeyim YGS'ye de LYS'lere de düzenli ve iyi çalışmıştım. YGS'ye çok rahat girmiştim, o oldukça iyiydi. Edebiyat ve Dil de öyle. Ama kendimi bildim bileli matematik sınavları öncesi çok panikleyen bir insanım. LYS Matematik'te de inanılmaz panik olup batırdım. Standartlarımın altında kaldım açıkçası. Yani denemelerde yaptıklarınız çok farketmez sınavlarda psikolojik üstünlüğe sahip olan aday her daim bir adım öndedir. Eğer sınav paniği gib bir sorununuz varsa psikolojik yardım alın bunun en az deneme çözmek kadar faydası olur sizin için.

Back
X