Konuyu fazla uzatip sikmicam sizleri.4 ay once buyuk bir kavgayla ayrildik.Cok ama cok emindim bisanmak istedigimden.Onun ailesi bile cogunlukla bana hak veriyordu.Cok kirilmistim.Gururumu cok kirmisti.Cok emindim bir an once bisanmak istiyordum.Baslarda cok mutluydum.1-2 kere ozur diledi kabul etmedim.Daha fazlasini bekledim gakiba Sonra esimin benim babamla bir konusmasi gecti ve onunda gururu cok kirilmisti.Babamla konusana kadat bitti demiyordum ama babanla konustuktan sonra hersey bitti donusu yok demisti.Benim icimde hersey bitti sana karsi o tlf dan sonra demisti.Babam kufur falan etmedi .adam ol gel e yakin laflar etti.Herneyse baktim hakkaten bitirmis.Ama bu sefer bende pismanlim basladi.Bir kere aradim konusalim diye,benim icin donusu yok artik dedi.Ustelemedim.Bosanmadan bir gun ince aradim kendimi iyi hissetmiyorum diye.Oda normal sikma canini ,evliydik basaramadik dedi.Hayirlisi neyse o olsun dedi.Bosandigimiz gunun aksami buna uzun bir mesaj yazdim.Kesinlikle suclama falan yok.Hep kendi dusuncelerimi..Onu ne kadar sevdigimi ozledigimi,kalbimden cikmasinin zaman alacagini falan..onunda bana cevabi yibe ayni oldu. Aynen boyle:Ben babanla konusana kadar olaya bitti diye bakmiyordu,ben sucumu kabul ettim ama siz abarttiniz.Artik benim icin donusu yok.Sana demistim bir gun beni cok arayacaksin diye.icimde senle alakali hicbirsey kalmadi kin ve nefrette yok dedi.Ailecek cok abarttiniz,illa bisanmak istedin.Sana hayatinda mutluluklar dedi.Ve son mesajiydi.Simdi cok mutlu gorunuyor kendisi.Az oncede face paylasmiski: kaybettiklerimi ozleyebilirim belki ama vazgectiklerimin sansi yok.Cok aci cekiyorum kizlar.Yardim edin.Benimde cok gururum kirildi,anlatamam size.Ama yinede seviyorum ozluyorum.Birgun gecermi bu ofkesi,yada erkeklerde cok mu onemli bu gurur.2 kere bastira bastira artik benim icin bitti dedi.gercekten beni hic sevmemis ihtimali varmi.Gururu kirildi duyduklarini haketmedi diye insan hemen sevmekten ozlemekten vazgecermi?geri donermi bir gun?ben ayrilmak istedim pismanim ama bu sefer o vazgecti.Cok canim aciyor.