Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Toplu bir cevap vereyim.Konuyu fazla dagitip caninizi sikmak istemedim.Ama eger yasadiklarimi bilseniz bana hak verirdiniz pisman oldugum icin kizardiniz.Bana ilgisi sifirdi,ha kavedeki arkadasi ha bendim,cok zoruma gidiyodu.Evlilik bumu?cok konustum yalvardim ama cevabi hep:napiyorumda herkes boyle ne bekliyosun du.iki yabanci gibiydik evde,nerdeyse her kavgada benimle evlendigine pisman oldugunu soyluyordu.Surekli yalan soyluyordu,yalanlarini cikarinca bana daha cok kiziyordu.Beni takmiyor eve gelmiyordu.Ama ben oni cok seviyor tek koca degil arkadasim gibi de olmasini istiyordum.Ama o etrafindaki ne kadar kuzeni arkadasinin karisi varsa iltifatlar yagdiriyor bana gelince sirf assagiliyordu.Ona guzel gorunmek icin elimden geleni yapiyor yinede yaranamiyordum.Bana aciklamasi ise:beni simartmak istemiyormus.Halbuki simartsan nolur.Iki guzel soz duymak bejimde hakkim degilmi.Hep beni cok sevsin istedim,kagveye giderdi agzimi bile acmazdim kizmasin diye.Demekki yanlis yapmisim.Bosanmaktan korktugum icin hep sustum.O buyuk kavgada yeter dedim ve bi darbede orda yedim.Bana adimi cikaracagini soyledi.Babama gitti dediki,telefonunu sakliyir sabah lara kadar interte giriyor ne yaptigini da sakliyor dedi.Ama oyle bisey yok.Eger bi haltlar yesem bu adam beni sag birakmazdi bile.Iftira ustune iftira yedim.Birde son kavgada agir bir tokat.Beni resmen igrenc pislik bi insan olmamla sucladi.Herseyim yalan mis.1 kere dahi yalan soylemedim.Zaten kendide diyemiyor su yalanini buldum diye.Herneyse ben salak gibi hala uzuluyorum.Galiba onun beni sevmedigini dusundugum icin cildiriyorum.Calistim bitun oarayi eline saydim,gezmem yoktu,luks hastasi degildim.Galiba bu olanlardan sonra bile pesimden kosmamasi beni deliye cevirdi.Piskolojim yerle bir oldu.Birde onun ustune millete benim hakkimda kotu konustugunu ogrendim.Helallik istedim hakkini bile helal etmedi.Herneyse bisandigimiz gunu aksam mesaj yazdim.Ilk bastaki gunlerimizi cok ozledigimi,onu herseye ragmen cok sevdigimi ve bi hayli de o kalpten cikmayacigini yazdim.Salak gibi hala 2 guzel laf beklerken adamin bana cevabi aynen boyleydi:ben sana demistim beni cok arayacigini,sana mutluluklar yazmazmi.Bjr defa daha yikildim.ben kendimle hesaplastim aslinda.Pisman degilim hatta gec bile kaldim ama iftiralar deger vermemeler cok zoruma gidiyor.Facebooktan takip ediyorum ,beni aratmiyor ama arkadasinin karisinin profiline bakil duruyor.Asla arkadasknin karisina goz dikecek adam degil ama zoruma gidiyo.Neden o kadinin profilinde geziyor.O kizi hep begenir hanimm hanimcik kiz derdi.tertemiz falan.Bende temizim hanimhanimcigim.21 yasimda tanistim onla.Benim neyim eksikti.Herkese yalan yanlis seyler anlatiyor.Kesinlikle haketmedim.Ama o aksam yazdigim mesaja kopekler gibi pismanim.Bosluguma denk geldi.Simdi onun pesinden kostugumu ve onu aradigimi saniyor.Halbuki ben onun benim hakkimda iyi dusundugunu bilmek istemistim ama son bir darbe daha yedim.Keske yazipta moralimi bozmasaydim.Kisacasi onla bas edemiyordum.Beni hep eziyordu.Ona daha guclu bir bayan olmasi gerekiyordu sanirim.daha sozunu geciren.Ben hep pasif kaldim.Insallah beni anlayan arkadaslar cikar