1 hafta önce burun ameliyatı oldum Çok ama çok mutsuzum

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
1 hafta önce burun ameliyatı oldum. Sabah atelimi çıkardılar . Gördüğüm burundan sonra ağlamaktan helak oldum. Burun delikleri o kadar asimetrik ki. Biri yukarı diğeri aşağı bakıyor resmen. Çok küçülmüş burnum bir de. Çok garip bir görüntüsü var. Doktor erken dönemde böyle asimetriler olur dedi ama 1 yıl sonra ne değişecek sanki! O burun delikleri kendiliğinden asla düzelmez .
Tamam eski burnum mükemmel değildi. Uzundu, eğrilik vardı , ucu düşüktü, delikler büyüktü. Ama en azından doğaldı . Şimdi hem çok yapay hem de kusurlu, garip bir burnum var.
Ben şimdi napicam? Nasıl çıkıcam insan içine ? Resmen ölmek istiyorum. Saatlerdir ağlıyorum .

Son düzenleme:
Bebeğim bir bekle bakalım belki şişliklerinden dolayı öyledir. Benim burnumun sağ tarafı aşağıdaydı resmen şimdi kayboldu :) 19unda 1 ay olacak. Benim de gözlerimin altı mosmor hala geçmedi

Bebeğim bir bekle bakalım belki şişliklerinden dolayı öyledir. Benim burnumun sağ tarafı aşağıdaydı resmen şimdi kayboldu :) 19unda 1 ay olacak. Benim de gözlerimin altı mosmor hala geçmedi
İnşallah dediğin gibidir canım. Bekliyoruz bakalım başka çare yok. Ama sabah ki kadar kötü hissetmiyorum kendimi. Göz alışıyor galiba gitgide.
Senin adına sevindim. Morluklari dert etme. Çaresi var hertürlü .

Atel çıkınca kimse kendini beğenmez ki.20-25 gün bekle güzelleşecek.1_2 ayda daha da güzelleşecek cok değişecek

İnşallah ben de senin gibi bu başlıklarda birilerine moral verebilirim ilerde
Atel çıktığı gün burun çok şiş oluyor zaten özellikle 2 kaş arası burun kökü.burun ucu.2_3 gün bandajların duracak ona alışacaksın.bant cıkınca yine kendini begenmedin.15.20. gün fln şişlikler indikçe güzelleşecek.bulursam Fotoğrafımı atayım sana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…