1 hafta önce burun ameliyatı oldum Çok ama çok mutsuzum

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
Screenshot_20180713-123839.webp 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. Sabah atelimi çıkardılar . Gördüğüm burundan sonra ağlamaktan helak oldum. Burun delikleri o kadar asimetrik ki. Biri yukarı diğeri aşağı bakıyor resmen. Çok küçülmüş burnum bir de. Çok garip bir görüntüsü var. Doktor erken dönemde böyle asimetriler olur dedi ama 1 yıl sonra ne değişecek sanki! O burun delikleri kendiliğinden asla düzelmez .
Tamam eski burnum mükemmel değildi. Uzundu, eğrilik vardı , ucu düşüktü, delikler büyüktü. Ama en azından doğaldı . Şimdi hem çok yapay hem de kusurlu, garip bir burnum var.
Ben şimdi napicam? Nasıl çıkıcam insan içine ? Resmen ölmek istiyorum. Saatlerdir ağlıyorum .

Son düzenleme:
Bebeğim bir bekle bakalım belki şişliklerinden dolayı öyledir. Benim burnumun sağ tarafı aşağıdaydı resmen şimdi kayboldu :) 19unda 1 ay olacak. Benim de gözlerimin altı mosmor hala geçmedi;)

Bebeğim bir bekle bakalım belki şişliklerinden dolayı öyledir. Benim burnumun sağ tarafı aşağıdaydı resmen şimdi kayboldu :) 19unda 1 ay olacak. Benim de gözlerimin altı mosmor hala geçmedi:KK66:
İnşallah dediğin gibidir canım. Bekliyoruz bakalım başka çare yok. Ama sabah ki kadar kötü hissetmiyorum kendimi. Göz alışıyor galiba gitgide.
Senin adına sevindim. Morluklari dert etme. Çaresi var hertürlü .

Atel çıkınca kimse kendini beğenmez ki.20-25 gün bekle güzelleşecek.1_2 ayda daha da güzelleşecek cok değişecek

İnşallah ben de senin gibi bu başlıklarda birilerine moral verebilirim ilerde:dua:
Atel çıktığı gün burun çok şiş oluyor zaten özellikle 2 kaş arası burun kökü.burun ucu.2_3 gün bandajların duracak ona alışacaksın.bant cıkınca yine kendini begenmedin.15.20. gün fln şişlikler indikçe güzelleşecek.bulursam Fotoğrafımı atayım sana bak

Back
X