• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe sırt lipo meme büyütme süreci

O içerideki şiddetli ağrı kasları dikiyorlarmış karın germelerde onun ağrısıymış fıtık degil benimde vardı
Anladım canım dediğin gibi kaslar, biraz önce duş aldım karnımı ilk defa gördüm ama üzüldüm yatay bir dikiş var ve göbek deliğinden aşağıya doğru ikinci dikiş var , sis ve sanki ameliyat olmamışim gibi sanki ameliyat olmayan halim daha güzel gibi geldi bana aşırı üzüldüm, nasıl anlatsam oturunca bir kat var ve duba gibi şisim acaba bugün 5. Günüm ondan mı bilemedim görünce mutlu olacağıma mutsuz oldum resimlerde herkesin gergin ve tek çizgi halinde dikiş benim ise heryeri şiş oturunca katlanıyor yer yer yumuşak gibi değişik çok üzüldüm uzun oldu canım kusura bakma içimi döktüm 😭

IMG_20251207_185526.webp

kizlar Allah aşkına bir bakın bugun 5. Günüm duş aldım bı bakayım göbeğime dedim bu şekilde sanki olmamisim gibi bu dümdüz olur mu aşırı sislik var ondan mi böyle sizin de ilk günler böyle miydi aglicam yani o kadar morelim bozuk galiba benim psikolojim bozuldu şuan
IMG_20251207_185554.webp

Tabi bizimde ozellikle ilk 15 gun gibi kalmis aklimda hic ameliyat olmamis gibiydim.Daha 5 gün oldu sakin ol şu an nasıl bir ödem vardır sabret

Eki Görüntüle 3683055
kizlar Allah aşkına bir bakın bugun 5. Günüm duş aldım bı bakayım göbeğime dedim bu şekilde sanki olmamisim gibi bu dümdüz olur mu aşırı sislik var ondan mi böyle sizin de ilk günler böyle miydi aglicam yani o kadar morelim bozuk galiba benim psikolojim bozuldu şuanEki Görüntüle 3683056
Cm’m benim 16. Gün seninikindwn beter şişim hala var hiç tedirgin olma boşunada moralini bozma. İlk iki haftada daha da şişiypr vücut üstüne morarıyor zamanla o morartı cinsel prganıma geçiyor ve cinsel organ şişiyor süreç sürekli değişiyor o yüzden korkma boşuna

Cm’m benim 16. Gün seninikindwn beter şişim hala var hiç tedirgin olma boşunada moralini bozma. İlk iki haftada daha da şişiypr vücut üstüne morarıyor zamanla o morartı cinsel prganıma geçiyor ve cinsel organ şişiyor süreç sürekli değişiyor o yüzden korkma boşuna
Canım ödemi ve şişliği göz ardı etmişim hep şimdi böyle olunca çok korktum sürekli ameliyat olmamis olan göbeğimle yeni göbeğime bakıp neresini almış bu doktor diye kıyas yapıyorum inşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim yorumun için

Back
X