1 hafta regl gecikmesi

crn2e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
8
1
1
32
Merhaba, en son 7 martta regl oldum 3 gün sürüyor. 10 martta geri çekilme ile ilişkim oldu. Normalde geciktiği olmaz 4-5 nisan gibi regl olmayı bekliyordum. Bugün evde test yaptım negatif çıktı. Halen hamile olma olasılığım var mı ?

10 marttan sonra ilişkiniz oldumu

Anladığım kadarıyla 10 mart adetinizin bittiği gün galiba, 3 gün sürdüğüne göre.. bu günlerde hamile kalınması çooook düşük bir ihtimal sperm en fazla 3 gün yaşar yumurtlama günü ise adetin ortalama 12-14. Günleri olur, yani yumurtayla sperm buluşmadıysa hamilelikte gerçekleşmemiş olur, hem zaten geri çekilmeye ilişki yaşamışsınız...
İnşallah anlata bilmişimdir

Regl sonrası hamilelik için ihtimalin yüksek olduğunu okudum ve hiç bu kadar geciktiğini bilmiyorum. O yüzden endişelendim

Regl sonrası hamilelik için ihtimalin yüksek olduğunu okudum ve hiç bu kadar geciktiğini bilmiyorum. O yüzden endişelendim
Nerde okuduysanız yanlış bilgi. Adetiniz 28-35 gün aralığındaysa eğer, hamile kalabilmeniz için reglin en erken 11. Günü ilişkiye girerseniz hamile kalma şansınız var.
Bu arada hamile kalmak mı istiyorsunuz yoksa hamile olmak istemiyormusunuz

Bu arada bu bilgileri 5 senelik tecrübeme dayanarak söylüyorum

Bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum ama dediğim gibi hiç geciktiği olmazdı. Stresli bir dönemimde de değilim. 2-3 gündür gelmiyor olmasına stres yaptıysam yapmışımdır. Zaten 10 gün önce regl belirtileri başlayınca olacağımı düşünmüştüm. Hamile olmak istemiyorum.

Bence hamile değilsiniz boşuna korkup stese girmeyin. Eğer sağlık ocağından gebelik testi yapma şansınız varsa yapın içiniz rahat olsun

Bence hamile değilsiniz boşuna korkup stese girmeyin. Eğer sağlık ocağından gebelik testi yapma şansınız varsa yapın içiniz rahat olsun
İnşallah haklısınızdır. Bir kaç gün daha gecikme olursa doktora gitmeyi düşünüyorum. Hiç ihtimal olmadığından emin olmak istedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için

İnşallah haklısınızdır. Bir kaç gün daha gecikme olursa doktora gitmeyi düşünüyorum. Hiç ihtimal olmadığından emin olmak istedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Rica ederim. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Regl oldunuz mu?

Benim tam yumurtlama günlerinde geri çekilme oldu hadi bakalım bende regl gününü bekliyorum 2-3 gün var görcez

Benim tam yumurtlama günlerinde geri çekilme oldu hadi bakalım bende regl gününü bekliyorum 2-3 gün var görcez
Hayır hala regl olamadım ama evde yaptığım test negatif çıkıyor. Hiç gecikmem olmazdı. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…