Hanımlar . Ben 7 aylık evliyim ve bu aya kadar hep korunarak birlikteliğimiz oldu . Geçen ay hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu ve bir gün gecikme yaşadım testim de 2.çizgi çıktı . Fakat sonrasında regl oldum . Zaten kan testim de negatif çıkmıştı . Ardından birdahaki reglime kadar idrar yolu enfksyn devam etti ce regl olunca geçti . Sonra reglim bitiminden bir veya 2 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikteliğimiz oldu ( biliyoruz bu bir korunma yöntemi değil fakat o şekilde gelişti) ardından şüpheli bir durum oluştu yani tam zamanında eşim çekilemedi sanırım kendi de şüpheleniyordu. 25 temmuz son adet günümdü sanırım 30 u ya da 31 i bu durum yaşandı . Şuan da da 21 ağustosta regl olacağım 4 gün var fakat yaklaşık bir buçuk haftadır kasık ağrısı ve bazen şiddetli batma oluyor . Ağrım da sanki regl olucakmışım da olamıyormuşum gibi belime bacağıma atar her reglimde ve öyle oluyor bazen. Gün içinde tekrar tekrar . Aşırı halsizlik , mide yanması, baş ağrısı, üşüme , göğüs hassasiyeti gibi belirtiler yaşıyorum. İdrarımda yanma çok hafif vardı ch