Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması
Ben sabah doğru uyudum Ahmet yakut sayfasını okudum en fazla 4.7 ye kadar bekliyorum yazmış adam ne zaman yazsa oluyor bende baktım Manisa için bişey yazmamış uyudum
Geçmiş olsun abla depremlere baktım tekrardan sabah ülke kaynamaya başladı tekrardan
Ben sabah doğru uyudum Ahmet yakut sayfasını okudum en fazla 4.7 ye kadar bekliyorum yazmış adam ne zaman yazsa oluyor bende baktım Manisa için bişey yazmamış uyudum
Geçmiş olsun abla depremlere baktım tekrardan sabah ülke kaynamaya başladı tekrardan
4.3 olmuş :)Muğla'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)
Geçmiş olsun ne diyelim alıştık.Benim kızlar dün 3 e kadar meteorun düşmesini beklediDedim ne yapalım öleceksek öleceğiz:)
4.3olmuş canım:)Muğl'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)
Geçmiş olsun ne diyelim alıştık.Benim kızlar dün 3 e kadar meteorun düşmesini beklediDedim ne yapalım öleceksek öleceğiz:)
Canım onlar söylenti gerçek değil benim oturduğum bina için bile söylediler bir şey yok :)Ona bakarsan yeşilevler,çarşı hep yıkıldı dediler ama bir şey yok:)Herkes yerinde:)