Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması
beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.
Kalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Geceye de Elhan 'ın tava böreğini yapmayı düşünüyorum. Akşamdan yapıp gece pişireceğim. Bekletin e sos daha iyi çekiyor. Hep elde açmaya uğraşacak değilim ya
beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.
Kalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Geceye de Elhan 'ın tava böreğini yapmayı düşünüyorum. Akşamdan yapıp gece pişireceğim. Bekletin e sos daha iyi çekiyor. Hep elde açmaya uğraşacak değilim ya
Ne kadar güzel şeyler bu arada, ne kadar yaratıcı kadınlar var burada. Hepsini yemek istiyorum ama kendim yapmak istemiyorum Bir de süslemiş herkes, yani aşkolsun
konuyu ben de zor tutturuyorum :)
sıkıldı herkes canım ya.bazen girip bakıp çıkıyorum.özellikle son 2-3 gündür
rabbim bugünlerimizi aratmasın ne diyeyim.