1 hafta sonra beta

elinsu77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
185
59
13
32
Kizlar bir hafta önce beta hcg 53 . 59 du tam bir hafta sonra dün gece tahlilde 1302 çıktı değer sizce nasıl ?

Testi yaptırdıktan sonra 2 günde bir 2 katına çıkmış olması gerekiyor. testi yaptırdığınız günü siz biliyorsunuz hesaplayabilirsiniz ama güzel artış görünüyor 2-3 güne kese ultrasonda görünebilir.

Bende öyle biliyorum işte .. ilk beta 1.89 ikinci beta 53.49 buda sonuncusu . Hatta doktora da sordum devlete gittim , 6000 leri Gorcek ozaman kese görülecek dedi yuh dedim .. heryer basbas bagriyo 1000 ile 3000 arası gibilerinden ..

ilk hangi gün verdiniz ğünü yazın %60 artması gerek hesaplyım hemen:)

2000 de falan vajinal ultrasonda görünüyor. Zayifsaniz belki karından da görünebilir. Ama kese dolu mu ? Yada kalp atışı var mı diye 6000 de falan çağırmışlardir. Çok sık gitmekte yıpratıyor.piskolojik olarak

Ben 40 küsürle öğrendim. Toplam 5 kan testi verdim ilerlemeyi görmek için 4.teste kese göründü. 1 hafta sonra kalp atışı için gittim.

5. Tamamen meraktan yaptırdım

Bu çocukta resmen buldumcuk oldum gormemisin bı çocuğu olmuş tutmuş bitarafini koparmış bizimkide o hesap

Bende öyle biliyorum işte .. ilk beta 1.89 ikinci beta 53.49 buda sonuncusu . Hatta doktora da sordum devlete gittim , 6000 leri Gorcek ozaman kese görülecek dedi yuh dedim .. heryer basbas bagriyo 1000 ile 3000 arası gibilerinden ..
keseyi görseniz ne olur? Bekleyin sabredin biraz. Kalp atışı duyulacağı zaman görün.

İkizlik bir artış olmamış ama Allah bilir.
İlk 2 gün testimiz de bende bı acaba ikiz mi dedim ama sonra ilerleme normal

İkizlik bir artış olmamış ama Allah bilir.
İlk 2 gün testimiz de bende bı acaba ikiz mi dedim ama sonra ilerleme normal
Yahu bizde yok zaten onlarda da yok tamamen mucize gibi bişey . Zaten ikize hazır değilim korkarım yetemem . İnek alırız diyo inek sütü olmaz dedim eşek alırız ozaman diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…