- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- Konu Sahibi elifelif1404
Bir hafta once aksam bulustuk tatsiz seyler yasandi. Kavga etmedik ama kotu ayrildik. Aksam evde hic konusmadik aramadi. Ertesi sabah ben aradim cevap vermedi. Daha sonra son olarak ona su mesaji yazdim. Konusulacak bir sey kalmadi herhalde, ne ariyosun nede ben aradigimda cevap verme zahmetinde bulunuyosun. Yolun acik olsun yazdim yolladim. İnanir misiniz cevap bile vermedi. Ustunden bir hafta gecti demin ozlemedin mi beni diye mesj atti bende dedimki sen beni insan yeine koyup cevap vermedin ama ben sana aynisini yapmicam falan yazdim birazda ickiliymis onun verdigi seyle aradi beni oluru yok mu bi sans daha yok mu seni sebepsiz yere aramadim birseyler var ki aradim dedi. Bende oluru yok ikimiz icinde hayirlisi bu dedim. Ve o kadar zor tuttum ki kendimi bu kararimda istikrarli kalmak icin anlatamam. Numarani silicem bu konusmadan sonra bidaha seni rahatsiz etmicem dedi. Her insan hata yapabilir ama sen bilirsin dedi ve telefonu kapattik.
Su an bi yandan mutluyum dayanamayip barismadim genellikle oyle olurdu cunku. Ama icimde ona karsi ozel biseyler hala var ve kafam allak bulak oldu belli ki pisman olmus. Simdide mesaj atti sabaha kadar dusun sabah konusalim diye kararimdan vazgecmek istemiyorum yorumlariniza ihtiyac var. 6 aydir birlikteydik yaslar 18 22
Su an bi yandan mutluyum dayanamayip barismadim genellikle oyle olurdu cunku. Ama icimde ona karsi ozel biseyler hala var ve kafam allak bulak oldu belli ki pisman olmus. Simdide mesaj atti sabaha kadar dusun sabah konusalim diye kararimdan vazgecmek istemiyorum yorumlariniza ihtiyac var. 6 aydir birlikteydik yaslar 18 22