Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar dilerim1 haftada 1 kg verecegim, evet bunu bu kez basaracagim.yaklasik bir yilda neredeyse 10 kg aldim.cok sikildim bu surecten.tamamen psikolojik sebeplerden dolayi bu kg lari aldim.ve bugun yine yeniden guzel bir baslangic yapmaya karar verdim.suan 66 kg yim.ve benim ideal kilom 49kg.ama ilk hedefim 55kg olmak.bugun sabah ve oglen ogunlerim diyet icin pek uygun olmadi.ancak aksam yemegime dikkat ederek,diyetime basliyorum.
Tesekkur ederimBaşarılar dilerim
Şekeri sıfırlamanızı tavsiye ederim. Şeker yağ yakınımı çok ciddi derecede sekteye uğratıyor. İnternette detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.Sabah kahvaltida,
Bir domates
Bir salatalik
Bir kk peynir
Bir dilim ekmek
Bir cay kasigi visne receli yedim.
Cay ve kahvede seker kullanmuyorum,artik recel ve marmelatida hayatimdan cikarticam.ilginuz icin cok tesekkur ederim.Şekeri sıfırlamanızı tavsiye ederim. Şeker yağ yakınımı çok ciddi derecede sekteye uğratıyor. İnternette detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.
Rica ederimCay ve kahvede seker kullanmuyorum,artik recel ve marmelatida hayatimdan cikarticam.ilginuz icin cok tesekkur ederim.
Tesekkur ederimRica ederimBaşarılar
İki ayda 15 kg gercekten zor bir durum.saglikla ilgili bir sebep degilse gercekten dusuncesi bileBir yılda 10 kilo almışsın , ya 2 ayda 15 kilo alsaydınarada uğrayacağım konuna :)
Sağlıkla ilgili bir sebep çok şükür :))İki ayda 15 kg gercekten zor bir durum.saglikla ilgili bir sebep degilse gercekten dusuncesi bile
Cok sevinirim,moral ve destege cok ihtiyacim var.![]()