1 haftada 1 kg verecegim

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
1 haftada 1 kg verecegim, evet bunu bu kez başaracağım....
Konuyu açtığımda 66 kg mışım.
Şimdi 75 kg ile yeni bir başlangıç yapıyorum...

Son düzenleme:
1 haftada 1 kg verecegim, evet bunu bu kez basaracagim.yaklasik bir yilda neredeyse 10 kg aldim.cok sikildim bu surecten.tamamen psikolojik sebeplerden dolayi bu kg lari aldim.ve bugun yine yeniden guzel bir baslangic yapmaya karar verdim.suan 66 kg yim.ve benim ideal kilom 49kg.ama ilk hedefim 55kg olmak.bugun sabah ve oglen ogunlerim diyet icin pek uygun olmadi.ancak aksam yemegime dikkat ederek,diyetime basliyorum.
Başarılar dilerim

Sabah kahvaltida,
Bir domates
Bir salatalik
Bir kk peynir
Bir dilim ekmek
Bir cay kasigi visne receli yedim.

Şekeri sıfırlamanızı tavsiye ederim. Şeker yağ yakınımı çok ciddi derecede sekteye uğratıyor. İnternette detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.
Cay ve kahvede seker kullanmuyorum,artik recel ve marmelatida hayatimdan cikarticam.ilginuz icin cok tesekkur ederim.

Bugun 1 saat tempolu yurudum.iyi ter attim.ogle yemegi yeme firsatim olmadi malesef.
Bir muz yedim.
Bir bucuk lt ye yakin suyumuda ictim su ana kadar.
Az once yulafli peynirli kurabiye yaptim.
Simdi sade turk kahvesi iciyorum.

Duzenli ogun yapmada biraz skintim var.ama zamanlaoda olacak,inamiyorum.simdilik vucufumu dinleyip,cok ac kalmadan ilerleyecegim.

Dun bir tane bayat ekmegim vardi,aksam firinda sucuklu yumurtali ekmek yaptim.gayet guzrl ve hafif oldu.
İki dilim yedim.
Yaninda domates ,salatalik ve cayla gunu tamladim.
Su iki litreyi gecti sanirim.

Kahvalti da,
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates ve salatalik
Bir kk peynir
Cay ictum.

Cok mu yedim acaba,doydum yani.omlet yeterlimiydi,ekmek olmasa olurdu sanirim.zamanla azar azar azaltacagim bunlari.

Dun yulafli peynirli kurabiye yapmistim,oglen ve ara ogun icin.
Bugun de yulafli ve elmali kurabiye yapacagim oglen ve ara icin.

Back
X