hamilelik belirtileri devam ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de bir hoşsunuz. Konu sahibi sürtünmeyle ilişki yaşadığını söylüyor. Siz de ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz? Tam bi girme olmadı falan bir şeyler saçmalamış yukarıda.:olamaz:
Canım sürtünme ile hamile kalanlar da var ama o sadece psikolojik bence belirtileri ben yardımcı olmaya çalışıyorum😅

Yav kim bu sürtünmeyle hamile kalan milyonda bir falandır o kişi gelip bütün forumdan özür dilemeli😀 Bunlara böyle kafayı yedirtiyor😄😄😄
Ahhaha onun yasadiklari ztn psikolojik suan normal regl olmus hamilelikte ustune gorme lekelenme seklinde oluyor ama bilmiyor olabilir doktora git demistim o zmnda

İliskiden 13 gün sonra bu kadar belirti ve reglden sonrada yine devam etti şuan azaldı mide bulantısı nabız hissi flaan geçti ama olağanüstü bi şekilde göğüsüm çok kıllandı
Canım anladığım kadarıyla bekarsın ve tamamen psikolojik olmuş bu senin için böyle bir korkun varsa tavsiyem tekrar aynı şeyi yapmaman hormon bozukluğun olabilir çünkü göğüs killanması hamilelikte olmuyor

Canım anladığım kadarıyla bekarsın ve tamamen psikolojik olmuş bu senin için böyle bir korkun varsa tavsiyem tekrar aynı şeyi yapmaman hormon bozukluğun olabilir çünkü göğüs killanması hamilelikte olmuyor
Evet hepsi üst üste gelince toplayıp bu belirtileri yazayim dedim geçen ay yazdığımda daha şiddetli mide bulantısı ve karnımda nabız gibi atma hissi daha şiddetiydi şuan nerdeyse geçti

Diyorum işte sadece bu belirtileri yaşıyorum ve hani bende pskolojikmen olabileceğini de biliyorum regl de oldum illa oldu sürtünmeyle demiyorum
E daha ne dememizi istiyorsun? Kendin de söylüyorsun sonra tekrar aynı şeyleri düşünüyorsun. Bence kadın doğum doktoruna değil psikiyatriye randevu al. Hamile falan değilsin rahat bırak siteyi. Bi tane test yapsan negatifi göreceksin gerçi sen onda da test arızalı mıydı diye konu açarsın. Yani sonu yok saçmalamayı bırak. Hamilelik öyle bir şey değil. Ben şu an hamileyim kahverengi leke geldiğinde bile doktorlar ilaca başlatıyor. Sen 4-5 ped regl olmuşsun gayet normal şekilde. Nasıl ikna edelim seni anlayamadım?

E daha ne dememizi istiyorsun? Kendin de söylüyorsun sonra tekrar aynı şeyleri düşünüyorsun. Bence kadın doğum doktoruna değil psikiyatriye randevu al. Hamile falan değilsin rahat bırak siteyi. Bi tane test yapsan negatifi göreceksin gerçi sen onda da test arızalı mıydı diye konu açarsın. Yani sonu yok saçmalamayı bırak. Hamilelik öyle bir şey değil. Ben şu an hamileyim kahverengi leke geldiğinde bile doktorlar ilaca başlatıyor. Sen 4-5 ped regl olmuşsun gayet normal şekilde. Nasıl ikna edelim seni anlayamadım?
Haklısınız burda ne okursam başıma geliyor sanki ne kadar arastirirsam aynısı oluyor ne kadar regl oldum olamaz diyorum belirtiler göz çıkarıyor

Defalarca aynı konuyu açmayın, size hamile değilsiniz denmiş diğer konularınızda, regl de olmuşsunuz zaten.
Hamile kalma korkusu için psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X