• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 5 kg diyeti yapıyorum.ilgilenenlere..

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
Merhaba,
Bugün ikinci gününm.günlük gibi deneyimimi bu sayfada yazacağım.
Patates diyeti :
1. Gün

Sabah: 2 adet haşlanmış patates (normal boy)

Öğle: 2 adet haşlanmış patates (normal boy)

Akşam: 3 adet haşlanmış patates (normal boy)

2. Gün

Akşam: 2 adet haşlanmış patates (normal boy)

3. Gün

Akşam: 3 adet haşlanmış patates (normal boy)

4. Gün

Sabah: 1 tane elma, 2 adet mandalina

Akşam: 2 parça but tavuk (ızgarada), 1 tatlı kaşığı sıvı yağ eklenmiş yeşil salata

5. Gün

Öğle: 1 tane elma, 2 adet mandalina

Akşam: 2 porsiyon bonfile veya balık, karışık salata

6. Gün

Öğle: 1 tane elma, 1 adet portakal

Akşam: 2 porsiyon bonfile veya balık, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ eklenmiş karışık salata

7. Gün

Öğle: Yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ eklenmiş patates salatası

Akşam: Tavada 3 yumurta ve yanına yeşil salata

Ayrıca bol su içmemiz gerek. Kahve ve yeşil çay da serbest.

Ben dün başladım arkadaşlar. 60.8 dim.
Bu sabah: 59.9
Gelişmeleri gün gün yazacağım..

Bugün 59.4 olmuşum :) arkadaşlar. Yalnız dün 1 çorba kaşığı yoğurt hüplettim.yarım da köfe.tek kaçamak bu oldu.bugün daha da dikkatli olacağım.
Yarın 3.günün bitimi olacak.bakalım 3 günde kaç kilo vermiş olacağım :)

Merhaba,lahana çorbası diyeti yapıyorum ama takipteyim. Güzel sonuç alırsanız lahanadan sonra düşünürüm ben de. Kolay gelsin

Merhaba,lahana çorbası diyeti yapıyorum ama takipteyim. Güzel sonuç alırsanız lahanadan sonra düşünürüm ben de. Kolay gelsin
Merhaba..
Bende hep diyetlerin sonuçlarını merak ederek dolaşıyorum siteyi.pek bulamıyorum doğrusu.
Madem yapıyorum ,benim gibi sonuç merak edenlerde yararlansın istedim ..umarım işe yarar . Kendimi çok iyi hissediyorum şimdiden..hepimize kolaylıklar

Bu sabah 59.2 .
3 günde 2 kg verniş oluyorum kızlar.dünkü kaçamağım siyah kayısı ve 1 adet ceviz oldu.çok güçsüz hissettim kendimi.çocukta olunca enerji lazım ;)

Merhaba..
59 olmuşum.dün kaynvaldem börek ikram ednce çok az yemek zorunda kaldım.
Bence 70 kg ve üzeriyseniz deneyebilirsiniz.ben fazla veremedim gördüğünüz gibi.
Elma diyetine geçmeyi düşünüyorumm

Merhaba..
59 olmuşum.dün kaynvaldem börek ikram ednce çok az yemek zorunda kaldım.
Bence 70 kg ve üzeriyseniz deneyebilirsiniz.ben fazla veremedim gördüğünüz gibi.
Elma diyetine geçmeyi düşünüyorumm
Az ye herseyden ye kalorili beslen gunde 3 saat tempo yuruyuş yap bak nasil veriyorsun

Merhaba kızlar. Ben sağlıksız diyetler yapmaya çok karşıydım. Yeme düzenimi oturtacaktım ama şu an öyle bir duruma düştüm ki. 40 gün içinde benim en az 20 kg vermem gerekiyor. Gerçekten bu diyet işinize yaradı mı? Çünkü denemek gibi bir sürem de yok. Zamanım kısıtlı.

Merhaba kızlar. Ben sağlıksız diyetler yapmaya çok karşıydım. Yeme düzenimi oturtacaktım ama şu an öyle bir duruma düştüm ki. 40 gün içinde benim en az 20 kg vermem gerekiyor. Gerçekten bu diyet işinize yaradı mı? Çünkü denemek gibi bir sürem de yok. Zamanım kısıtlı.
Cabuk vermek istiyorsan sana tavsiyem 4 gunde 1 kg veriyorum ben.
1 gun boyunca sabah ogle aksam 1 kase ekmeksiz sadece mercimek corbasi ic ve bol bol su sabahlari da maydonoz kuru odem atiyor oda zayiflamaya etkili ve gunde 3 saat tempo yuruyus sabah ogle aksam
Ertesi gunde sabah corba ogle 1 kase yogurt icine elma havuc cilek koyabilirsin aksam da corba ekmeksiz ama 2.3 gun bu sekilde yaptin mi ben 4 gunde 1 kg veriyorum tavsiyem mide bos kalmasi lazim hafif seyler
Aksam 5 ten snr hic bisi yemiceksin snr alısiyor vucut. Ilk gunler ölü balik gibi olucan ama snr hafifledin mi insanın hosuna gidiyor

Cabuk vermek istiyorsan sana tavsiyem 4 gunde 1 kg veriyorum ben.
1 gun boyunca sabah ogle aksam 1 kase ekmeksiz sadece mercimek corbasi ic ve bol bol su sabahlari da maydonoz kuru odem atiyor oda zayiflamaya etkili ve gunde 3 saat tempo yuruyus sabah ogle aksam
Ertesi gunde sabah corba ogle 1 kase yogurt icine elma havuc cilek koyabilirsin aksam da corba ekmeksiz ama 2.3 gun bu sekilde yaptin mi ben 4 gunde 1 kg veriyorum tavsiyem mide bos kalmasi lazim hafif seyler
Aksam 5 ten snr hic bisi yemiceksin snr alısiyor vucut. Ilk gunler ölü balik gibi olucan ama snr hafifledin mi insanın hosuna gidiyor
Kız 40 günde 10 kg verebilirim öyle en fazla. 20 kg vermem lazım benim. :/

Back
X