1.Haftada burun içini temizlemek?

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
27
1 hafta oldu burnumun içinde donmuş kan felan pislikler var elliyorum donmuş şekilde burnumu tıkamış bazen sprey sıktıgımda biraz çıkıyor kulak çöpüyle hafifçe alıyorum.Ama o donmuş olanları zorlamak istemiyorum siz kaçıncı günde kulak çöpünü veya elinizi burnunuzun içinde rahatça gezdirdiniz ?

Sprey sıkarak iyice yumuşat canım.Okyanus suyu olan spreylerden.Elinle kurcalama sakın.Kulak cubuguyla devam et..
1hafta içinde kanlar bitiyor aslında

Hasta olmamaya dikkat et. Yani tekrar alçı yapılmaz genelde. Güneş alman iyi tabi ama daha 1 hafta olmuş birazcık güneşten mahrum kalman çok önemli değil. Mesela ben 2.5 ay oldu güneşe küsmüş gibiyim. Ruhsal açıdan yıprandım

Burnunun içini yağlaman için krem vermedi mi? Ben fucidin kullanıyorum. İlk zamanlar donmuş kanı yumuşatıyordu şu an dikişlerimi yumuşatıyor içerideki. Bir ay olacak hala pamuklu çubuk kullanıyorum elinle sakın oynama. Ayrıca güneş kremi sürerek çıkarsan hiçbir şey olmaz, ben üçüncü gün dışarıdaydım valla.

Burnunun içini yağlaman için krem vermedi mi? Ben fucidin kullanıyorum. İlk zamanlar donmuş kanı yumuşatıyordu şu an dikişlerimi yumuşatıyor içerideki. Bir ay olacak hala pamuklu çubuk kullanıyorum elinle sakın oynama. Ayrıca güneş kremi sürerek çıkarsan hiçbir şey olmaz, ben üçüncü gün dışarıdaydım valla.
Dikişler kendi kendinemi çıkacak?ve kaç günde çıkarlar

Şu ana kadar hiç dışarı çıkmadım çıksam bişe olur mu 20 30 dakka felan güneşin zararı olur mu?Bide perşembe günü alçı alçı tampon alınacak tekrar alçı yapmıyor değil mi ?
.
Bişey yapmaz canım.Normal hayatına devam et.kış gunesinden bişey olmaz.Çok rüzgar ve soguga maruz kalma.Çok eğilme yeter.Alçı yapmaz bir daha.Teramycin krem vermişti dikislerin iyileşmesi için.Senin yok mu?Dikisler15güne çıkar

.
Bişey yapmaz canım.Normal hayatına devam et.kış gunesinden bişey olmaz.Çok rüzgar ve soguga maruz kalma.Çok eğilme yeter.Alçı yapmaz bir daha.Teramycin krem vermişti dikislerin iyileşmesi için.Senin yok mu?Dikisler15güne çıkar
Krem günde 2 defa sürüyorım dikişler gün geçyikçe uzuyor çıkacak hibi bide çok esniyorum esnerkende zorlqnır mı

Sinüs kit verdi bana günde 4 defa onunla yıkadım burnumu. Çok birinci yıkamada hafif yumuşatıyor du ikide biraz daha 3 de sokuyordu son yıkamadan sonra epey sökülerek o donmuslar geliyordu. Daha fazla yap ama eksik yapma dedi doktor m gerçekten o anlamda tıkanıklık hiç olmadı benim . Sinüs rinse kit . Birde her yıkamadan sonra göz teramisini sürdürdü

Rahatlıkla kulak çöpü ve burun içi merhemiyle temizliyebilirsin ben 3.günden itibaren korkmadan temizledim sürekli temizledikçe rahat nefes alıyosun zaten

Back
X