Erkek İnfertilitesi 1 haftada inanılmaz artış

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Marla91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
213
113
53
34
Önceki sonucumuz buydu

Eklentiler

• IMG_20190920_154104.webp
    IMG_20190920_154104.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 348
Teşekkürler canım.perhiz süresini 4 gün yaptık. Bu süreçte balık yağı içmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladık. Bir de kahveyi azaltti. İlaç vs hiç birşey kullanmadık.
Acaba bu degerlerle aşılamada şans artar mı
cnm aşılama şansını doktor biilir bizim burda yorum yapmamız doğru olmaz... ama bence yaptıklarınızı uygulamaya devam edin.. 1 hafta bu sonuç inanılmaz..
spermler 90 günde kendini yeniler.. tedaviler en az 3 aylık olur.. bizim sayımız 10.000 ml ileri hızımız sadece %1 idi temmuz ayında..3 aylık ilaç tedavisindeyiz şuanda

cnm aşılama şansını doktor biilir bizim burda yorum yapmamız doğru olmaz... ama bence yaptıklarınızı uygulamaya devam edin.. 1 hafta bu sonuç inanılmaz..
spermler 90 günde kendini yeniler.. tedaviler en az 3 aylık olur.. bizim sayımız 10.000 ml ileri hızımız sadece %1 idi temmuz ayında..3 aylık ilaç tedavisindeyiz şuanda

İlacın yanı sıra yapıyor musunuz siz de doğal yöntemler. Sigarayı bırakmak çok önemli eşim azalttı ayrıca kuruyemis fayda sağlıyor. Biz kullandık. İnşallah sizin de artacak canım.

İlacın yanı sıra yapıyor musunuz siz de doğal yöntemler. Sigarayı bırakmak çok önemli eşim azalttı ayrıca kuruyemis fayda sağlıyor. Biz kullandık. İnşallah sizin de artacak canım.
Evet cnm temmuzda öğrendik, hemen keçiboynuzu özü aldım ve çakşır suyu bir ay onu kullandı, hergn bitter çikolata yiyor, 2 haşlanmış yumurta domates, şimdide çakşırı ve keçiboynuzu özünü bıraktık... Keçiboynuzu kürü yapıyorum... Bide geceden zeytn yağında bekletilmiş incir

Evet cnm temmuzda öğrendik, hemen keçiboynuzu özü aldım ve çakşır suyu bir ay onu kullandı, hergn bitter çikolata yiyor, 2 haşlanmış yumurta domates, şimdide çakşırı ve keçiboynuzu özünü bıraktık... Keçiboynuzu kürü yapıyorum... Bide geceden zeytn yağında bekletilmiş incir

Sizin de artış olacak hem de üç ayda stres yapmayın. Sonu güzel olsun da

Masallah ne guzel artmis darisi bizlere balik yagini nerden aldiniz acaba bende almayi dusunuyorumda nerden bulabilirim faydasi olmasi acisindan.

Eczaneye söyleyin onlar tavsiye ediyor canım möllers aldım ben. 130 TL . Ucuza olanlardan almayın. Her gün bir kapsül içsin hatta siz de için.

Teşekkürler canım.perhiz süresini 4 gün yaptık. Bu süreçte balık yağı içmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladık. Bir de kahveyi azaltti. İlaç vs hiç birşey kullanmadık.
Kahve tetikliyormu canım, çokmu içerdi? Eşime ilaç yazıldı 3çeşit 3ay kullanması lazımmış, bende 1aydır keçi boynuzu soğuk sıkım içiriyordum 1ml bile fayda etmemiş

Zeytin yağında beklemiş incir neye faydalı canım ve nasıl yapılıyor

Kahve tetikliyormu canım, çokmu içerdi? Eşime ilaç yazıldı 3çeşit 3ay kullanması lazımmış, bende 1aydır keçi boynuzu soğuk sıkım içiriyordum 1ml bile fayda etmemiş

Çok icmezdi ama hiç içmemeye başladı. Sigarayı kesti. Biz keçi boynuzunu direk kür olarak yapıyoruz. Taze her gün suyunu iciyor. Aktara sormuştum soğuk sıkımı o da demişti ki tazesi daha faydalı olur diye. Çünkü diğerlerinin içine illa ki şeker, katkı maddesi giriyor. En iyisi doğal bitkisiyle kendiniz yapın.

Zeytin yağında beklemiş incir neye faydalı canım ve nasıl yapılıyor
Spermlern kalitesi içinmiş cnm... Bir küçük kavanoza 3-4 kaşık zeytinyağı koyun, içinede iki tane incir atın bölerek, bekletn ve sabah aç karna yesin.. Snra inciri yenileyin, zeytinyağı azaldıkça üstünü yenilersiniz.. Biz öyle yapıoruz

Çok icmezdi ama hiç içmemeye başladı. Sigarayı kesti. Biz keçi boynuzunu direk kür olarak yapıyoruz. Taze her gün suyunu iciyor. Aktara sormuştum soğuk sıkımı o da demişti ki tazesi daha faydalı olur diye. Çünkü diğerlerinin içine illa ki şeker, katkı maddesi giriyor. En iyisi doğal bitkisiyle kendiniz yapın.
guzel artmis. asilama bence gerek yok. gendiniz dogal yolla kalabilirsiniz. Benim esimde eylulde kur basladi. Insallah biz de guzel sonuc alariz.

Cnm 1 aydır içiyor 1ml fayda etmedi yazmşsn.. Üzülme 1 ayda etmes zaten.. İstisnalar hariç.. Arkadaşta maşallah 1 haftada etmiş.. Normalde spermler ilaçtan snra 90 gn içinde kendini yeniler.. Sperm örneği verirken kişinin stresli olmaması ve spermlern cok bekletilmemesi lazm mış.. Siz yinede soğuk sıkım yerine kürünü yapın.. Sabah aç karna 1 bardak, gece yatmadan 1 bardak içsin... Ve kürü hergn taze yapın.. Bir haftanın sonunda sadece geceleri içiyor saraçoğlunun tarifi nette yazıyor bakabilirsin cnm... Ama biz 15 gndür sabah akşam içiriyoruz.. Cnkü 2 aymz bitti son 1 ay kaldı o yüzden kaybettiğimiz zaman var.. Belkide yanlış yapıoruz siz yinede saraçoğlunu dinleyin

Tatli, şeker, et az tuketsin.
Bol kuruyemis, nohut, muz, salata, meyve.
Doğal çamaşır deterjen, bulaşik deterjen kullanıyoruz.
Ben simdi esime bir kur yaptim: 500 gr corekotu balı+ keciboyunuzu tozu+25 gr polen+cakşir koku+zencefil+zerdeçal+ kara uzum çekirdegi. Güzelce ağaç kaşık ile karıştıryorsunuz. Sadece ağaç kaşık ile, sabah akşam bir tatlı kaşık aç karına. Bir saat hiç bir şey yemeyin, güzel emzirmesi için.

Back
X