Erkek İnfertilitesi 1 haftada inanılmaz artış

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Spermlern kalitesi içinmiş cnm... Bir küçük kavanoza 3-4 kaşık zeytinyağı koyun, içinede iki tane incir atın bölerek, bekletn ve sabah aç karna yesin.. Snra inciri yenileyin, zeytinyağı azaldıkça üstünü yenilersiniz.. Biz öyle yapıoruz
Teşekkür ederim canım
Cnm 1 aydır içiyor 1ml fayda etmedi yazmşsn.. Üzülme 1 ayda etmes zaten.. İstisnalar hariç.. Arkadaşta maşallah 1 haftada etmiş.. Normalde spermler ilaçtan snra 90 gn içinde kendini yeniler.. Sperm örneği verirken kişinin stresli olmaması ve spermlern cok bekletilmemesi lazm mış.. Siz yinede soğuk sıkım yerine kürünü yapın.. Sabah aç karna 1 bardak, gece yatmadan 1 bardak içsin... Ve kürü hergn taze yapın.. Bir haftanın sonunda sadece geceleri içiyor saraçoğlunun tarifi nette yazıyor bakabilirsin cnm... Ama biz 15 gndür sabah akşam içiriyoruz.. Cnkü 2 aymz bitti son 1 ay kaldı o yüzden kaybettiğimiz zaman var.. Belkide yanlış yapıoruz siz yinede saraçoğlunu dinleyin
Onu da yaptım canım tadı kötü diye iki gün zor içirdim hâlâ evde var, dün sigarayı bırakmaya karar verdik inşALLAH bırakabilir ve ilaç etki eder, mübarek ayın son günlerine yaklaşmışken Rabbim olmazlarımızı olursun inşALLAH

Tatli, şeker, et az tuketsin.
Bol kuruyemis, nohut, muz, salata, meyve.
Doğal çamaşır deterjen, bulaşik deterjen kullanıyoruz.
Ben simdi esime bir kur yaptim: 500 gr corekotu balı+ keciboyunuzu tozu+25 gr polen+cakşir koku+zencefil+zerdeçal+ kara uzum çekirdegi. Güzelce ağaç kaşık ile karıştıryorsunuz. Sadece ağaç kaşık ile, sabah akşam bir tatlı kaşık aç karına. Bir saat hiç bir şey yemeyin, güzel emzirmesi için.
Maşallah tam bir aktar olmuşsunuz yüce Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşALLAH 1saat beklemesi zor canım sabah kahvaltı yapıp işe gidiyor mümkün değil 7den önce uyanması, nasipse incir zeytinyağı yapmayı düşünüyorum inşALLAH

Maşallah tam bir aktar olmuşsunuz yüce Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşALLAH 1saat beklemesi zor canım sabah kahvaltı yapıp işe gidiyor mümkün değil 7den önce uyanması, nasipse incir zeytinyağı yapmayı düşünüyorum inşALLAH
Evet aktarda, doktorda, anneside hepsi olduk😃. Ama benim eşimde hiç bir şey yapmadı, yemedi. 1,5 seneden sonra ilaç çok kullandık. Hiç bir faydası olmadı, sonra eşimle güzelce konuştum, çok bağırdım. Şimdi her şey yeyor ve yapıyor

Teşekkür ederim canım
Onu da yaptım canım tadı kötü diye iki gün zor içirdim hâlâ evde var, dün sigarayı bırakmaya karar verdik inşALLAH bırakabilir ve ilaç etki eder, mübarek ayın son günlerine yaklaşmışken Rabbim olmazlarımızı olursun inşALLAH
Kuzum soğuk için.. Sıcak değil..

Tadı daha mı iyi oluryor canım, bide öyle deneyeyim
Cnm bak ben sana anlatıym inşallah yararı olur.. Yarım litre suyu iyice kaynat.. Sonra 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçk kır içine at, 3 dk tut kaynat içinde.. 3 dkdan snra kapat altını.. 20 dk beklet.. 20 dk bekledikten snra içindeki keçibynuzlarını çıkar, soğuduktan sonra ikiye böl.. Birini sabah aç karna.. Diğerinide uyumadan önce.. Ben sabah işe gitmeden önce yapıorm.. Balkonda bırakıorm hatta 20 dk demlensn diede bekletirken balkonda bekletiorm hemen soğuyor.. Sıcak olunca içemiebilir.. Benm eşim soğuk içiyor ve hiç koku tad almıor

Cnm bak ben sana anlatıym inşallah yararı olur.. Yarım litre suyu iyice kaynat.. Sonra 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçk kır içine at, 3 dk tut kaynat içinde.. 3 dkdan snra kapat altını.. 20 dk beklet.. 20 dk bekledikten snra içindeki keçibynuzlarını çıkar, soğuduktan sonra ikiye böl.. Birini sabah aç karna.. Diğerinide uyumadan önce.. Ben sabah işe gitmeden önce yapıorm.. Balkonda bırakıorm hatta 20 dk demlensn diede bekletirken balkonda bekletiorm hemen soğuyor.. Sıcak olunca içemiebilir.. Benm eşim soğuk içiyor ve hiç koku tad almıor
ALLAH razı olsun Sağol canım benim, bende düşünüp duruyordum acaba bir kaç günlük yapıp dolapta beklersem olurmu diye, ne zamandır kullanıyorsunuz?

İçine bir kaşık bal koysam olurmu

ALLAH razı olsun Sağol canım benim, bende düşünüp duruyordum acaba bir kaç günlük yapıp dolapta beklersem olurmu diye, ne zamandır kullanıyorsunuz?
Kuzum hayır hergün taze yapılmalı mutlaka.. Ölçüsüde bu.. Biz 15 gndir felan kullanıyoruz.. İlk 1 hafta sabah akşam... 1 haftadan snra 3 ay boyunca sadece akşamları.. Saraçoğlunun tarifi cnm nettende okuyabilirsin..

İçine bir kaşık bal koysam olurmu
Yok kuzum hayır sadece o
Balı istiosan fındık fıstık cevizle karıştırıp verebilirsin

Kuzum hayır hergün taze yapılmalı mutlaka.. Ölçüsüde bu.. Biz 15 gndir felan kullanıyoruz.. İlk 1 hafta sabah akşam... 1 haftadan snra 3 ay boyunca sadece akşamları.. Saraçoğlunun tarifi cnm nettende okuyabilirsin..

Yok kuzum hayır sadece o
Balı istiosan fındık fıstık cevizle karıştırıp verebilirsin
Sağol canım ALLAH razı olsun senden bilgi almak daha iç açıcı ve kolay, saraçoğlunu açıyorsun bir sürü video ve çok uzatıyo 😊senin bilgin kısa ve net sağol kuzum

Harika bir ilerleme olmuş. Sorun neydi ve tam olarak hangi tedavileri yaptınız ayrıntılı anlatabilir misiniz? Bir de gebe kaldınız mı?

Aslında stresten dolayı ilk sonuçların düşük olduğunu düşünüyoruz. Bir ayda artış oldu. Sigarayı azalttı, çay kahve tüketimini sınırları, ve bir ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptık. Ayrica balık yağı kullandı. Şuan hamileyim canım

Sizin ilk degerlerniz gibi cikmisti bizimkisi de en once yaptirdigimiz who ya goreydi ama o.
Soraki yaptirdjklarimiz kruger'a gore
2014 de Aralik ayinda
Who ya gore , 1 cc' de 3200,000
Tum ejakulatta 9,600,000
Morfoloji % 40 ti.
2016 da subat ayinda
Kruger'a gore total sperm ,95 milyon
Konstrasyon olarak ,19 milyon
(Burda ileri hiz 0 di ama yerinde hareketli B+C : 28 D ise 57 idi.) Morfoloji 0 cikmisti ama aslinda yanlis olduğu cikti ortaya.. )
2016 şubat ayinda onceki testen 15 gun soraki sonuç )
Total sperm ; 98 milyon
Konsantrasyon ; 14 milyon
Morfoloji 2 cikmisti. Ileri hiz ise 30 / yavas hareketli 20 toplam 60 cikmisti.
2017 aralik ayinda
Total sperm : 138 milyon
Konsantrasyon 1 ml de ; 23 milyon
Hiz yine 60
Morfoloji 1 cikmisti.

2018 nisan da asilama yaptirdim.
Sonuç Sperm konsantrasyonu 23 milyon
Sperm yikanmadan once ileri hiz %35 yavas % 30 toplam 65 ti.
Yikama sonrasi ileri hiz %75 yavas %8 toplam % 83 tü.Morfoloji de % 1 di
Tup bebek yaptirdik tedavi sureci guzel.gitti.
Ilk denemem dusük oldu.
Dondurulmuslarla devam. Yani esimin sonuclari cok kotu degildi ama morfoloji hic 3 gormedim. Tup bebektede yuzde 1 di.
18 milyondu konsantrasyon.
Biz aralarda biseyler kullandik tabiki bircok sey yaptik sirasiyla.. suan hala yapiyor pekmez vs yiyor.ama dondurulmuslarimiz olduğu icin cok sıkmiyoruz.

Sizin icin ne mutlu umarim saglikla kucagina alirsin..🌻
Ben yumurtlama takibi bircok sey yaptim dogal yoldan denedik ama olmadi tüpe basladik.. artik hayirlisi olsun herkes icin umarim.

Aslında stresten dolayı ilk sonuçların düşük olduğunu düşünüyoruz. Bir ayda artış oldu. Sigarayı azalttı, çay kahve tüketimini sınırları, ve bir ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptık. Ayrica balık yağı kullandı. Şuan hamileyim canım
Darısı başımıza inşallah ya. Bizim de morfoloji %2. İleri hız 17. Sayıda 100 milyondan fazla. Bir aydır keçi boynuzu kürü vitamin çakşır suyu falan deniyoruz. Eşim de sigarayı azalttı. İnşallah olur bizim de ama 1 ay geçti regl oldum :( başka beler yaptınız neler denediniz umut oldun bana ya

Darısı başımıza inşallah ya. Bizim de morfoloji %2. İleri hız 17. Sayıda 100 milyondan fazla. Bir aydır keçi boynuzu kürü vitamin çakşır suyu falan deniyoruz. Eşim de sigarayı azalttı. İnşallah olur bizim de ama 1 ay geçti regl oldum :KK43: başka beler yaptınız neler denediniz umut oldun bana ya

Canım stres en büyük etken siz bunlari yapmaya devam edin ve sakin kendinizi zorlamayın oluruna bırakın olacak.

Teşekkürler canım.perhiz süresini 4 gün yaptık. Bu süreçte balık yağı içmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladık. Bir de kahveyi azaltti. İlaç vs hiç birşey kullanmadık.
Peki bu kullandıklarınız azospermi hastaları için de geçerli mi,yani bu hasta gruplarında da etkili olur mu? Sperm sayısı falan artar mı

ne güzel sonuç almışsınız allah bebeğinizi size bağışlasın. bizim de sayı 33 milyon, morfoloji %2, hızda da düşüklük var. bu ay ilk defa deniyoruz bu kürü. siz kaç ay sonra sonuç aldınız?

ne güzel sonuç almışsınız allah bebeğinizi size bağışlasın. bizim de sayı 33 milyon, morfoloji %2, hızda da düşüklük var. bu ay ilk defa deniyoruz bu kürü. siz kaç ay sonra sonuç aldınız?
Hayırlı olsun gebesiniz galiba.Biz de de hız sorunu var.Bu sorunu nasıl cozdunuz neler uygulayarak gebe kaldınız acaba?

Back
X