1 haftada nasil zayiflayabilirim 😀

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
103
33
Biliyorum sacma bir soru oldu kizlar 1 haftada şöyle bi 5 kilo vermek mumkun mudur? 10 kilo fazlam var onun icin gec kaldim farkindaym haftaya tatile cikiyorum. Soyle bi 5 kilo versem elbiselerimi rahat giysem yeter. Var mi taktikleriniz gec kaldigimin bende farkindayim nolur vurmayinn

Elbette verilen yöntemler vardır ama haftaya geri alabilirsiniz :)
İnsan nasıl hastalanıp birkaç gün bir şey yemediğinde hemen zayıflıyor, siz de yemezseniz zayıflarsınız elbet. Lakin sağlıklı olacağını ben düşünmüyorum

Nilay Kececi Kabak Detoksu, Dilara Kocak Vicdan Corbasi, Naile Berberoglu karpuz ya da seftali detoksu ile 3 gunde 2-2.5 kg verebilirsiniz. Daha fazlası saglik icin problem yaratabilir.

Bende kesinlikle saglikli oldugunu dusunmuyorum. Karsiyim da inanin. 3 yil once 20 kilo verdim 1 yil da neler cektim. Ama maalesef 10 kilosunu aldm. Ve insan farkinda olmuyo inanin farkinda degildim. Az once dolabimi karistirdm kiyafetlerim tamam oluyo ama sıkıyo rahar degiller. O yuzden acilen biraz vermem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…