Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu ne?ilk adımı ondan bekliyorum hala ..çünkü bu zamana kadar ben alttan aldım..üzülen ben oldum..ha bu arada eşim hala annesinin bebeği gerisini siz anlayın![]()
Bu süreçte ne ara ne sor. İnşallah burnu surter ve yuvanıza donersınızeşim annesine aşırı düşkün...ben bunu hiç bi zaman sorun yapmadım ama calısmamdan dolayı evimde dinlenmeyede vaktim olmalıydı.ama eşim sadece annemlerin gönlü olacak sürekli onlarla olacagız diye diretti.ve eşim cok öfkeli sürekli büyütüyor en küçük bir konuyu.konusalım anlasalım diyorum yanaşmıyor.tek annesi var gözünde .benim duygularımı önemsemiyor ve tavrından belli ediyor. 1 hafta önce pazar günüde hiç yapmadığım bir seyi yaptım babamla görüştüm bu konuyu.tabi bu arada zaten en küçük meselemizi bile eşim annesine anlatırdı.her kavgada onu getirirdi yanımıza. kendi babam sinirlenmiş gecen pazartesi eşimle tartışmış olan oldu işte..
Madem ayırmayacaktı oğlunu yanında ne diye evlendirdi kayınvaliden bilmem. Çok mu zevk alıyorlar bu durumlardan, kendi kızlarının başına gelse damattan kötüsü olmaz. Eee sizin de bir insan evladı olduğunuzu neden unutuyor. Çok yazık ya. Allaha nasıl hesap verecek bunlar bilmiyorum.
Kötü olmuş,keşke aileleri dahil etmeseydiniz,
Kaç yıllık evlisiniz bu arada ?
Ana kuzusu omrunu yerde yinede duzelmez ..
Anlamaz cunku onun hayatinda tek varlikmis gibi annecigi vardir.. ailesi sirf annesinden ibarettir.. bende bi anakuzusu psikopatla evliydim.. aramizdaki ozel seyleri annesinden tut kiz kardesine teyzesine varasiya kadar anlatirdi.. sonuc bosanma tek sebep bu degildi tabikide..ah ah değerimi anlamıyor..
Bir insanın annesine düşkün olması, onu çok sevmesi başka ve bence gayet güzel bir şey, ancak üç yaşında çocuk gibi annesinin eteğine yapışık, bir birey olmamakta ısrar edip, eviyle&eşiyle ilgili her şeyi annesine yetiştirmesi de başka, ki bu da çok rezil bir durum. Umarım eşinizin aklı başına gelir. Ancak ne yazık ki böyle insanların değiştiğine henüz şahit olamadım.
Anlamaz cunku onun hayatinda tek varlikmis gibi annecigi vardir.. ailesi sirf annesinden ibarettir..
Gelmez o gelmez. Anasının sıcak kucağından asla vazgeçmez. Yolla gitsin.