1 Haftadır Gitmedigim Doktor Kalmadı Yardımcı Olun

rabia66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
8
2
1
28
Arkadaşlar 10 Eylül'de Beta Yaptırdım 170 çıktı 14 Eylül'de yaptırdım 186 çıktı Sonra Kanamam Olunca doktora Gittim sağlıklı bı gebelik olmayabilir dedi dış gebelik olabilir dedi hastaneye yatırdı beta takibi için normal bı şekilde değerlerim hep arttı bende hastaneden kendi istegimle çıktım sonra eve geldiğimde çok Fazla Kanamam Oldu Ve Böyle et parçası Gibi Birşey Düşürdüm ve Ağrılarım hafifden azaldı doktora gittim düşük yapmış olabilirsin dedi beta testi aldı değerim 500 e yaklaşmış ne olabilir bu aceba ikiz bebek vardıda birimi düştü ultrason da hiç bı şekilde birşey gözükmüyor 2 haftalık çok erken diyor doktor

Aynı doktora gidiyorsanız başka birine görünün

Adet Kanamasi Gibi Kanamam Oluyor dünde bzir parça Düşürdüm iyice aklım karıştı gittim beta verdim 2 katına cikmis
Bende dış gebelik geçirdim beta yükseldiği için rahim kalınlaşıyor sonra adet olunca parça düşüırüyorsun çünkü rahim dökülüyor siz takibini aksatmayın belkide kimyasaldır. Teşhisi anca beta takibiyle yapılabilir.

Sizin Dış Gebelik Sonlandirmanizi Nasıl Yaptılar Ben Korkuyorum Birden Kanamam Olur Diye Doktor korkuttu beni ölürsün felan diye

Merhaba yengemde 3 aylıkken düşük yaptı ve 1 hafta boyunca beta yüksek gösterdi bu normal birşey, hatta doktor betanin düşmesini bekliyor takip yapıyor.

Sizin Dış Gebelik Sonlandirmanizi Nasıl Yaptılar Ben Korkuyorum Birden Kanamam Olur Diye Doktor korkuttu beni ölürsün felan diye
Benim beta takibiyle teşhis edildi.değerim bir yükselip bir düşüyordu. İğne ile sonlandırıldı değer sıfırlanıncaya kadar kanamam oldu. Dış gebelikte çoğunlukla bebek tüplere yerleştiği için orda büyümeye devam ediyor çok büyürse tüpü patlatma riski var buda iç kanamaya ve erken müdahale edilmezse ölüme sebep olabilir doktorunuz bu yüzden böyle söylemiştir. Siz ihmal etmeyin.

Bana Hiç İğneden Felan Bahsetmiyor Bende Sonlandirilmasini İstiyorum İğneyi İlk Defa Burdan Duydum

Adet kistin kalmışsa oda cıkmış olabilir bende var cünkü hala atamadım hamile kalırsam düşerse eğer kanamam olabilirmiş o yüzden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…