1 haftalık bandajlı burnumun resmi:) Dr. Ünal ŞAHİN

ben çok doğal olsun demiştim oyüzden kavis yapmadı sanırım yada şişlikten mi öyle düz duruyo bilmiyorum
siz nasıl buldunuz??

ben çok doğal olsun demiştim oyüzden kavis yapmadı sanırım yada şişlikten mi öyle düz duruyo bilmiyorum
siz nasıl buldunuz??

benim burnumda seninkine benzer duruyordu. bana şiş olduğunu küçüleceğini ve kavisin ortaya çıkacağını söyledi doktorum

güzel güzel şu anda çok şiştir, ona rağmen güzel, minik. bak o daha nasıl inicek. şimdi sırf ödem her yeri.

Ben de Unal Bey'e amaliyat olmayı dusunuyorum... resminizi goremiyorum ama resimlerinizi nasıl görebilirim...

merabalar bende ayın 1inde amelıyat olcam ünal beye resimlerini bende görmek istiyorum beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirimm

ben albüorum yorumları okuyamıyorum uyarı geliyor açılmıyor bana yardım edecek kimse yokmuuuuu....((((((((((((((((((((

albümdeki yorumları görmek için heralde belli bir mesaj sayımın olması gerkiyorrr.....

albüm için 50 msj doldurman gerekiyor sanırım canım.. burun ucu şişliği bende de var arkadaşlarr. göz aramda hala şiş oldugu için eblek yüz hali ile yasıyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…