- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 33
- Konu Sahibi 33konyali422
-
Hayir gormedim. Topic derken?Zaten albümlerde bir sürü burun estetiği fotosu var. Hatta bunun için bir topik bile var. Incelediniz mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/burun-estetigi.475/Hayir gormedim. Topic derken?
Cok sagolunAlbümler kısmı da var en üstte, oraya da bakarsanız, orda da resimler oluyor.
Rica ederim. :)Cok sagolun
Ben sadece kabYaklaşık 12 yıl önce rinoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra 2. gün yüzüm o kadar şişti ki gözlerim bile açılmıyordu. Sonra özellikle göz ve burun çevresi olmak üzere yüzüm mosmor oldu. Yaklaşık 1 ayda bunların çoğu geçti. Ama burundaki şişliğin inip, burnumun son halini alması yaklaşık 1 yılı buldu. O zamanlar farketmiyordum aslında şiş olduğunu ama sonraları fotoğraflara baktığımda anladım ki hakikaten şişmiş... Bir de çok dikkat edin burnunuza, yeni ameliyat olmuşsunuz. Bir tanıdığım ameliyat sonrası burnuna dokunurken yanlışlıkla oynattığını, şeklinin bozulduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkat etmek lazım...
Ben kafami egme konusunda pek dikkat etmiyorum bi de icini kulak copuyla temizliuorum acaba bi sorun yaratir mi suphe ettim su anYaklaşık 12 yıl önce rinoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra 2. gün yüzüm o kadar şişti ki gözlerim bile açılmıyordu. Sonra özellikle göz ve burun çevresi olmak üzere yüzüm mosmor oldu. Yaklaşık 1 ayda bunların çoğu geçti. Ama burundaki şişliğin inip, burnumun son halini alması yaklaşık 1 yılı buldu. O zamanlar farketmiyordum aslında şiş olduğunu ama sonraları fotoğraflara baktığımda anladım ki hakikaten şişmiş... Bir de çok dikkat edin burnunuza, yeni ameliyat olmuşsunuz. Bir tanıdığım ameliyat sonrası burnuna dokunurken yanlışlıkla oynattığını, şeklinin bozulduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkat etmek lazım...
Ğ kime oldu acaba ?Erkek arkadaşım 2 hafta oldu ameliyat olalı burnu çok güzel şuan çok beğendik dr dediki 5 haftaya şişlikler iner tamamen iyileşmesi 4 ay dedi ama çok uğraştı dr 5 saat sürdü sadece burun ameliyatı
Bursa estetik international de rıza bey yaptıĞ kime oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?