1. Haftalık burnum

33konyali422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
161
22
18
33
Merhabalar ben burun ameliyati olali henuz 1 hafta oldu ama ifadem değisti sanki ilk bandajlar cıktıginda sok oldum. Tecrubeli arkadaslar zaman gectikce duzeliyor mu durum. Rica etsem ilk zamanlardaki ve yaklasik bir iki aydaki fotolarini vs ozelden atarlarsa cookkk sevinirim. Simdiden tesekkurler

Albümler kısmı da var en üstte, oraya da bakarsanız, orda da resimler oluyor.

Yok benim düzelmedi.hatta hep bir ümit bekledim burnum ameliyattan dolayı şiş inecek diye 7 yıl geçti hala inmedi:KK70:
Ama kişiye ameliyata doktora göre değişir

Son düzenleme:
Yaklaşık 12 yıl önce rinoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra 2. gün yüzüm o kadar şişti ki gözlerim bile açılmıyordu. Sonra özellikle göz ve burun çevresi olmak üzere yüzüm mosmor oldu. Yaklaşık 1 ayda bunların çoğu geçti. Ama burundaki şişliğin inip, burnumun son halini alması yaklaşık 1 yılı buldu. O zamanlar farketmiyordum aslında şiş olduğunu ama sonraları fotoğraflara baktığımda anladım ki hakikaten şişmiş... Bir de çok dikkat edin burnunuza, yeni ameliyat olmuşsunuz. Bir tanıdığım ameliyat sonrası burnuna dokunurken yanlışlıkla oynattığını, şeklinin bozulduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkat etmek lazım...

Valla ben yaptırdım burnumu öyle bir haftayla ne olduğu belli olmaz daha davul gibidir ben 20 gün aynaya bile bakmadım insan içine çıkmadım

Yaklaşık 12 yıl önce rinoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra 2. gün yüzüm o kadar şişti ki gözlerim bile açılmıyordu. Sonra özellikle göz ve burun çevresi olmak üzere yüzüm mosmor oldu. Yaklaşık 1 ayda bunların çoğu geçti. Ama burundaki şişliğin inip, burnumun son halini alması yaklaşık 1 yılı buldu. O zamanlar farketmiyordum aslında şiş olduğunu ama sonraları fotoğraflara baktığımda anladım ki hakikaten şişmiş... Bir de çok dikkat edin burnunuza, yeni ameliyat olmuşsunuz. Bir tanıdığım ameliyat sonrası burnuna dokunurken yanlışlıkla oynattığını, şeklinin bozulduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok dikkat etmek lazım...
Ben sadece kab
Ben kafami egme konusunda pek dikkat etmiyorum bi de icini kulak copuyla temizliuorum acaba bi sorun yaratir mi suphe ettim su an

Erkek arkadaşım 2 hafta oldu ameliyat olalı burnu çok güzel şuan çok beğendik dr dediki 5 haftaya şişlikler iner tamamen iyileşmesi 4 ay dedi ama çok uğraştı dr 5 saat sürdü sadece burun ameliyatı

Back
X