Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki oldu dün yumurtlama günüydü ama ben sık sık tuvalete çıkıyorum rahimde sızı var ağrı gibi enfeksiyon da olabilir kasıklarım da ağrıyor
Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki oldu dün yumurtlama günüydü ama ben sık sık tuvalete çıkıyorum rahimde sızı var ağrı gibi enfeksiyon da olabilir kasıklarım da ağrıyor
Olmaz canım. Belirtiler zaten adet gecikmesi ve sonrasi başlıyor sizinki psikolojik olabilir.Malesef hamile kalmak o kadar kolay değilmiş ben bir yıldır uğraşıyorum.. Enfeksiyon olmuş olabilirsiniz ayaklarını sıcak tutun su için bol bol ve papatya çayı suyu ile yıkayın hafifleyecektir.
Olmaz canım. Belirtiler zaten adet gecikmesi ve sonrasi başlıyor sizinki psikolojik olabilir.Malesef hamile kalmak o kadar kolay değilmiş ben bir yıldır uğraşıyorum.. Enfeksiyon olmuş olabilirsiniz ayaklarını sıcak tutun su için bol bol ve papatya çayı suyu ile yıkayın hafifleyecektir.
Kişiden kişiye değişir bence bizim yumurtlamadan önce de ilişkimiz olmuştu yumurtlamadan itibaren kasık ağrım oldu. Hatta pozitif haberi almadan 2/3 gün önce (ben yerleşme olduğunu düşünüyorum) ciddi bir regli ağrısı gibi bir ağrı çektim. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama başka belirtim yoktu. Olabilir ama enfeksiyonda olabilir tabi
ben de öyle belirtiler olmadı ya. alt karında batma ve regl sancım vardı. mide bulantısı ben hiç yaşamadım. ama o kadar erken mide bulantısı olacağını sanmam. yerleşme belirtileri yaşanabilir bu dönemde