HAMİLE MİYİM

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tgask
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tgask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
5
1
1
26
herkese merhaba geçen Adet dönemim 10 gün gecikti adetimden yaklaşık 2 hafta önce kasıklarımda sürekli ağrı oluyordu test yaptım negatif çıktı 26 Temmuz'da adet oldum 31'inde bitti daha sonra şu an Adetime yaklaşık 4-5 gün var ama ben bir hafta önce ağrı hissettim kasıklarımda bugün ise akıntı ile birlikte kılcal akıntı ile kanama gördüm pet bir ya da iki damla lekelendi ama peçete ile sildiğimde leke akıntı ile gelmeye devam etti şimdi ise neredeyse yok denecek kadar az belimde ağrı var kasıklarım Ara ara ağrıyor göğsümde hassasiyet hiç yok sizce gebelik olabilir mi

Test yap istersen regl belirtisi ile erken gebelik belirtisi karışıyor.

Bende rest yaptım. Hic belirtim yok o yüzden yalanci pozitif diye korktum. P tesi dr a gidicen

Eklentiler

• 1000023962.webp
    1000023962.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 20

Bende rest yaptım. Hic belirtim yok o yüzden yalanci pozitif diye korktum. P tesi dr a gidicen
İnşallah gebesin dir canım darısı isteyen herkese şu an gecikme olmadan test yapmak istemiyorum

herkese merhaba geçen Adet dönemim 10 gün gecikti adetimden yaklaşık 2 hafta önce kasıklarımda sürekli ağrı oluyordu test yaptım negatif çıktı 26 Temmuz'da adet oldum 31'inde bitti daha sonra şu an Adetime yaklaşık 4-5 gün var ama ben bir hafta önce ağrı hissettim kasıklarımda bugün ise akıntı ile birlikte kılcal akıntı ile kanama gördüm pet bir ya da iki damla lekelendi ama peçete ile sildiğimde leke akıntı ile gelmeye devam etti şimdi ise neredeyse yok denecek kadar az belimde ağrı var kasıklarım Ara ara ağrıyor göğsümde hassasiyet hiç yok sizce gebelik olabilir mi
Valla cnm olabilir de olmaya bilirde test yaptin mi hic

İnşallah gebesin dir canım darısı isteyen herkese şu an gecikme olmadan test yapmak istemiyorum
Cok haklısın. Bende heves edip yıkılmak istemiyorum. Bayadır istiyorduk cok endişeliyim.... rabbim sana ve isteyen tum annelere kolaylikla nasip etsin

Bu görüntü baya baya pozitif gözüküyor ama yalancı pozitif bu kadar belirgin oluyor mu ki

Bu görüntü baya baya pozitif gözüküyor ama yalancı pozitif bu kadar belirgin oluyor mu ki
Hic bilmiyorum yani ben uzun süredir istiyorum reglime yakin hep yaparım oyle bi pozitif görmedim... kuruma çizgisi bile görmedim. Bu testi sabah 2. İdrar ile yaptım 1 dk da çizgi cikti 4. Dakika da belirgindi. O kadar cok yalanci pozitif mevsuzu var ki insan etkileniyor heveslenip üzülmemek icin

Days doctor vardı evde. Simdi de predoctor var sabah tekrarlayacagim
Hic bilmiyorum yani ben uzun süredir istiyorum reglime yakin hep yaparım oyle bi pozitif görmedim... kuruma çizgisi bile görmedim. Bu testi sabah 2. İdrar ile yaptım 1 dk da çizgi cikti 4. Dakika da belirgindi. O kadar cok yalanci pozitif mevsuzu var ki insan etkileniyor heveslenip üzülmemek icin
ben suan 4+ 6 hamileyim bu koyulukta cıkıyo o yüzden yalancı pozitif olması için çok koyu geldi bana 1. Dkda cıktıysa zaten gebelik var gibi gözüküyor

Test yapmadım şimdi en son gecen adet geç
Valla cnm olabilir de olmaya bilirde test yaptin mi gecikmesinde yaptım negatifti şimdi leke daha az hafif kahverengi oldu bitti gibi ama sancım var inşallah adet başlangıçı değildir

ben suan 4+ 6 hamileyim bu koyulukta cıkıyo o yüzden yalancı pozitif olması için çok koyu geldi bana 1. Dkda cıktıysa zaten gebelik var gibi gözüküyor
Insallah. Yarin tekrar yapacağım test. Senin de hayırlı uğurlu olsun allahim tam sağlıkla kavustursun. Bugun biraz yalanci pozitif neden cikar diye okudum da sebeplerin hic biri uymuyor bana. Son 6 ay icinde dogum kürtaj diş gebelik geçirenlerde tup bebek asilama tedavilerinde ilaç kullananlarda enfeksiyon varsa o yüzden olabilirmiş birde verilen süre dışında testi yorumlamak kuruma çizgisi pozitif ile karisiyormus

Kızlar bunada bakabilir misin çubuk test olan fotoğraf da çok belli mi bilmiyorum ama sanki gölge görüyorum kafayı mı yedim diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Eklentiler

• 1000058532.webp
    1000058532.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000058531.webp
    1000058531.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 7
Back
X