1 haftalık hamilelikte mide bulantısı olur mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Yumurtlama günümde ilişki oldu 6 gün geçti dün kasıgımda batmalar falan oluyordu bu sabah da çok midem bulandı kustum. Belki yediğim dokundu bilmiyorum kustum geçti şimdi yine bulanıyor. İnternette ilk hafta da olabilir yazıyo ama çok erken sanki ilk hafta bulantısı olan oldu mu

1 haftalık gebelik olmaz zaten çok erken belirti vermesi. Bazen regli önceside mide bulantıları olabiliyor

Yumurtlama günümde ilişki oldu 6 gün geçti dün kasıgımda batmalar falan oluyordu bu sabah da çok midem bulandı kustum. Belki yediğim dokundu bilmiyorum kustum geçti şimdi yine bulanıyor. İnternette ilk hafta da olabilir yazıyo ama çok erken sanki ilk hafta bulantısı olan oldu mu
1 hafta çok erken bebeğin kalbi atmaya başladiği zaman mide bulantilari başlarlar yani 6-7 hafta gibi sizin uşütmüs olabilirsiniz.

arkadaşımın 2 haftalıkken midem kötü bulanıyo gibi falan diyordu abartıyo sanki demiştim😬😂 az önce Google a baktım döllenmeden rahme düştükten sonra olabilir yazıyordu belki de yediğim bişey dokundu o zaman

Hayır bu mümkün değil 🙅‍♀️

Back
X