Hamilelik

beisinn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
2
1
1
27
1 hafta önce erken hamilelik testi yaptım iki çizgi biri silikti 3 gün önce tekrardan yaptım yine çift çizgi dün gidip kan verdim ve beta HCG sonuçları 25.2 çıkmış kesin hamile miyim sağlık ocağı doktoru bugün izinli olduğu için görüşemedim fakat ebe hamilesiniz büyük ihtimalle yeni olduğu için sınırda 3 haftalık olabilir deyip kadın doğuma yonlendirdi, sizce hamile miyim????

1 hafta önce erken hamilelik testi yaptım iki çizgi biri silikti 3 gün önce tekrardan yaptım yine çift çizgi dün gidip kan verdim ve beta HCG sonuçları 25.2 çıkmış kesin hamile miyim sağlık ocağı doktoru bugün izinli olduğu için görüşemedim fakat ebe hamilesiniz büyük ihtimalle yeni olduğu için sınırda 3 haftalık olabilir deyip kadın doğuma yonlendirdi, sizce hamile miyim????
Hamilesin canım tebrikler 🥰

Evet hamilesiniz benimde 25,4 tü

Hamilesin canım. Sınırda falan değilsin saçmalamış sınır dediğin 5 tir yani. 2 günde bir takip et artışı görürsün. Şuan kadın doğuma da gitsen görüp yapabileceği bir şey yok ki. Senin 2 günde bir kan verip beta artışını kontrol etmen lazım

Back
X