Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet adetimi yaklaşık 1 hafta geçti.ilk gebeliğim.bugün kan tahlili yaptırdım ve sonucum. beta-hcg 38.27 çıktı.mutluluktan ağladım 11 aylık evliyim.rabbim herkese versin inş.
olacak okadar yanlışlık:)tşk rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.buarada doktor 1 haftalık tahminen dedi.tam ayrıntısını bilmiyorum.çünkü dün özel 1 hastanede sadece kan tahlili yaptırdım muayene olmadım.acilden giriş yaptırmıştım.doğal olarak sonuca acil doktoru baktı.
allah razı olsun.inşallah ya çok güzel 1 şey dün öğrendik sonucu hala inanamıyorum.rabbim sanada her isteyenede nasip eder inş.bu mubarek ayların hürmetine.ama şunu söyleyeyim.çok dua etmek ve inanmak gerek.son ana kadra umudum sıfırdı.çünkü bu ay aşırı öksürmekten sanki zature olmuştum.kurban olayım allaha allahtan ümit kesilmez.
allah razı olsun.inşallah ya çok güzel 1 şey dün öğrendik sonucu hala inanamıyorum.rabbim sanada her isteyenede nasip eder inş.bu mubarek ayların hürmetine.ama şunu söyleyeyim.çok dua etmek ve inanmak gerek.son ana kadra umudum sıfırdı.çünkü bu ay aşırı öksürmekten sanki zature olmuştum.kurban olayım allaha allahtan ümit kesilmez.
canım allah tamamına erdirsin inşallah.ama doktorun muhtemelen 1 haftalık demesinin sebebi betanın çok düşük olmasındandır muhtemelen beta takibi yaptırır eger yaptırmazsa bile sen bi kaç gün sonra gidip tekrar kanda baktır
canım allah tamamına erdirsin inşallah.ama doktorun muhtemelen 1 haftalık demesinin sebebi betanın çok düşük olmasındandır muhtemelen beta takibi yaptırır eger yaptırmazsa bile sen bi kaç gün sonra gidip tekrar kanda baktır
Doğru diyosun yelizcem. Ben adetim bir gün geciktiğinde kan tahlili yaptırmıştım, ki geç döllenme durumu vardı, beta hcg 505 çıkmıştı. Mutlaka kontrol edilmeli.