- 28 Aralık 2016

- 32

- 12

- 3

- Konu Sahibi elvedakilolara
 - 

Benim bildiğim ve en hızlı kilo verebileceğim basit olan diyet buydu bunu denedim araştırabilirsiniz sizdeEn hızlı kilo bu diyetle mi veriliyor benim ilk ay 5 6 kilo vermem gerekiyor da
Kolay gelsin beklerim ama hiç ertelemeden başlayın bence :)sanırım iki gün sonra isveçe başlayıp ardından sizin izinizden listeye uyacağımm:) 87.2 kiloyum şuan kilo vermem durdu hızlandırmam gereek
biraz tereddütüm var isveçte hani hep derler ya kahavltı günün en önemli öğünü diye kendime göre uyarlayıp mı yapsam acaba geri alınma diye bir şey duymuştumKolay gelsin beklerim ama hiç ertelemeden başlayın bence :)
ben hiç aldırış etmeden başladım yani diyet sonrası eski düzene hemen geçmek tabii ki kilo aldırır ama bir süre düzeni korursam almam diye düşündüm başladım bitirdim mutluyum şu an :)biraz tereddütüm var isveçte hani hep derler ya kahavltı günün en önemli öğünü diye kendime göre uyarlayıp mı yapsam acaba geri alınma diye bir şey duymuştum
yarın inşallah tam anlamıyla başlıyorum okula gitmeyeceğim için evde umarım sağlıkla yaparım size de başarılarr gününüz güzel başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?