1 HAZİRAN' da HEDEF = 47

Dün zaten akşam yine şekerim düştü, resmen açlık krizine girdim. Neyse ki çorba ve salata ile savuşturdum ama ekmekte yedim ve biraz fındık fıstık.

Bu krizleri de sabah zayıf kahvaltı ve berbat öğlen yemeğine bağladım. Bundan dolayıdır ki;

Bugün kahvaltı da 2 yumurta yedim.Yarım dilim ekmek ve yeşillik...

Yani sabah ve öğlen mutlaka protein grubu olmalı, yoksa akşama çok acıkıyoruz...

Yine acıktım, niye sürekli acıkıyorum ya, son bir daha mı iştahlıyım ne? Kiloyu kafaya taktıkça böyle oldu herhalde...
Relax lütfen...Gidecek hepsi.

İş yerindeyim.Birazdan son öğünümü yiyeceğim. Biber dolması ve yoğurt. Öncesinde 1 elma...

Umarım dün akşam gibi olmam. Akşama egzersiz var.

Tartılmaya da korkuyorum. 10 gün önce 56,5 kg gelmiştim ama o günden bugüne şiştim sanki biraz...

1 Mayıs sabah tartılayım başlangıç olsun...

Akşam birşey yemedim sayılır, ucundan köşesinden bi gıdımları saymazsak. şöyle ki:
açlık sinyallerine kulak vermemek için hemen diziyi açıp bisiklet sürmeye başladım.
30-35 dk.Ardından Level 2 yi yaptım, bol bol terledim.

Ama saat 10 gibi acıktım, yine mecburen 8-10 tane çiğ badem,5 tane tuzlu fındık yedim.
Ayy nappıyım ya...Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Sabah iyi bir kahvaltı yaptım yine...

Porsiyonları iyice küçültmem lazım, midem büyümüş valla, oburlaşmışım.Zaten kendimi dev anası gibi hissediyorum:(((

Öğlen de saçmasapan bir yemek...Yanımda yemek mi taşıyacağım ya. Bu işyerinde çok zor abi diyet...
hani tatlı yemeyecektim. Kabak tatlısı severim ve yedim tabi...

akşam balık var, spor yok galiba...Bilmiyorum, zaman kalmıyor.
Belki çocuklar yatınca...

Balık olunca abartırım zaten, şarapta içtim, ekmek fazla yok ama bitter yedim..
Yedimde yedim yani, sabah midem bulantı.

Yazmayacağım artık buraya da...Bu saçmalıkları yazıya dökmenin anlamı ne ki?

Back
X