1 kutu gonalf 450 100 tl veriyorum

İyi günler tedavimden artan 1 kutu açılmamamış buzdolabında GONAL-F 450 uygun fiyata vericem.
ilgilenen arkadaşlar 0554 9327890 nolu telefondan ulaşabilirler.S.KULLANMA TAR:11 2013

ilaç duruyor almak isteyen arkadaşlara özelden mesaj yazamıyorum.maksat birilerinin işini görsün.
ilacı 100 tl ye verecem...

arkadaşım konu açsaydın keşke sende kendine yaptığın hiç hoş değil konu açmak bu kadar zorda değil amacın ne anlayamadım benimle aynı sayfada aynı ilacı satmaya çalışman hiç hoş değil ... benimde amacım birilerinin işine yaraması 250 tl verdiğim ilacın başka insanlardada fayda sağlaması içn 100 tl dedim sende benle aşık atıyorsun yakıştıramadım...

eğer ciddi anlamda paraya ihtiyacınız yoksa ilaçları satmayın.maddi durumu iyi olmayan birine verin. ben hamile olsaydım ve ilaçlarım artsaydı kesinlikle satmazdım hayrına verirdim.. hayır duası almak 100 TL den bin kat iyidir. keşke hamile olsam da elimdeki ilaçları gerçekten maddi durumu uygun olmayan birine verebilsem...

çok haklısın canım katılıyorum dediklerine ama ben hala kredi artından ilaçların parasını ödüyorum işten çıkmak zorunda kaldım eşimin üstünde evin geçimi ve kart ödemeleri yoksa bende isterdim

Elimizde 15 kutu gonal F 75 var
Toz + sıvı şeklinde olduğundan buz gerektirmez ve uzağa gönderilebilir...
Zonguldak civarı elden teslim alabilir...
diğer her yere kar amacı gütmeden uygun fiyata (sgkdan daha uygun)
gönderilir... tel: 5063698641 veya 40
gulten_ttk@yahoo.com
iletişim için...
amacımız elimizde kalan ve işe yaramayan ilaçlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak...
biz zaten bir bebek bekliyoruz ( 2 aydan az kaldı)
Allah isteyen herkese nasip etsin...

aynı sayfada konu açmak da ne ilacı ister 100e ver ister 300e ver bu sizin kendi isteğiniz 370 liraya olan ilacı 100lira
yazdım.birilerinin işine yaraması istiyorsan ver birine ticaret amaclı yazmadım

gonalf 450 100tl almak isteyen olursa..

Zuzuay ben gonal f 450 almak istiyorum bu hafta bu ilaca ihtiyacım var lütfen geri dönüş yaparmısın telemi veriyorum
0531 389 9557 sen çaldır ben ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…