Benim sebebim yoktu. Sonra kusuru bende bulup çikolata kistisiniz ya ondan olmuyor. Yok sizde adenomyozis var o yüzden olmuyor. Yok çok takıyosunuz biz seneye yapalım gibi şeyler söylemeye başladı. Kiii ben çikolata kisti için ameliyat oldum. Temizlendikten sonra 5 ay içinde tekrar kistler oluştu hemde çok daha agresif. Hoca şaşırdı 6 aydan önce olmasını beklemeyiz. Acaba kanser mi bu falan diye bizi bir an için hoplattı. Açıkçası şu ameliyattan sonra bana koruyucu yada baskılayıcı ilaç verebilirdi ama dedi ki doğal yolla deneyin olabilir. Zaten tek tüpümü almışsın arkadaşım. Ben kistik bir insanım beni 5 ay öteledi herşey çok güzel harikasın diye diye şimdi 3. Transferim için menepozdayım yani. Belki bu süreci böyle yaşamam gerekiyordu bilmiyorum insan üzülüypr ihmal edildim yeterince ilgilenilmedi gibi geliyor. Yani şuan ben en başa dönmüş durumdayım ve tek tüpüm yok ve amh ım ameliyat olduğum için çok düşük. Son 2 yumurtam var ve inşallah olacak eğer olmazsa tekrar yumurta toplama vs olacak yine kistlerim olduğu için kaliteli yumurtalar elde edemeyeceğim gibi gibi böyle bir ton endişe var aklımda. Kuruntu yapmıyorum bence sadece gerçekler biraz sarsıyor inşallah başa dönmem ama 3 ileri 2 geri gidiyorum. Bu hocayla hissettiğim budur

(((((